Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK’TAN; “5 MİLYON ISLAK İMZA” KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI..

ÖZÜPAK’TAN; “5 MİLYON ISLAK İMZA” KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda vatandaşları 5 Milyon Islak İmza Kampanyasına imza vermeye çağırdı. Özüpak şu ifadelerde bulundu;

DUYURU!  SONUNA KADAR OKUYUNUZ !

5 milyon Islak İMZA KAMPANYASI  

#EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR

#ABO 

#STAJ

#SGKYASAMAĞDURLARI 

“Değerli Arkadaşlar,

Yaşadığımız yaşam mücadelesi içerisinde, geçim zor. Biz EYT’ lilere mağduriyet yaşatan, diretilen yasalar çok ağır şartlarda hayat mücadelesi verdirtiyor.  Covid-19 salgını ile de  hepimiz ayrı ayrı zorluklarla ayakta kalma çabası içerindeyiz.

Çözümsüz değiliz hep söyledik, hep söylüyoruz.

Haklılığımızın verdiği güçle ve çığ gibi büyüyen EYT kardeşliğimizle, insan onuruna yaraşır bir maaş hayalimiz ve geleceğimiz, çocuklarımız için mücadelemizden VAZGEÇMEYECEĞİZ.

Çözüm Makamımız; Meclisimiz, Hükumetimiz.

Çözümler bizde, ortak noktada buluşalım diyen muhalefet partilerinin baskıları ile her gün gündemdeyiz.

VAZGEÇMEYECEĞİZ dedik ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmak üzere  VARIZ, BİRİZ, BİRLİKTEYİZ ve HAKKIMIZI istiyoruz demek adına ISLAK İmza kampanyası düzenledik.  

5 milyon ISLAK İMZA KAMPAYAMIZ için özellikle derneklerimizin bulunduğu illerde planladığımız stand çalışmalarımızı salgın sebebiyle yapamıyoruz.  

Yine de; salgına rağmen bir çok yönetici ve sorumlu arkadaşlarımız kapı kapı dolaşarak katkılarını gösteriyorlar.

Sorumlu arkadaşlarımızın yanında siz HAK SAHİPLERİNE de çok iş düşüyor.

EK’te sunduğum Islak İmza Kampanyamız için hazırlanan dilekçemizin bir örneğini alarak, çoğaltarak, bulunduğunuz illerde imza kampanyasına çevrenizdekileri de  dahil ederek katkı sunmalısınız .

Bu dava HEPİMİZİN. Tüm çabamız da BİRLİKTE SONUÇ ULAŞMAK içindir.

Herkes bulunduğu ilde imza kampanyasına, önce ailesinden başlayarak , sonrasında da çevresindekilerle doldurduğu formları tüm gün açık kalabilen;

1-TRAKYA EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR DERNEĞİ ( GOP Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:1/135
 ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ)  ve;

  1. ADANA EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR SOS. YRD.ve DAY.DERNEĞİ ( Güzel Yalı Mah. Devlet Bahçeli Bulvarı Tuncay Kenanoğlu Apt. 45/b  ÇUKUROVA/ ADANA ) adreslerine posta ile göndermenizi ÖNEMLE BEKLİYORUZ.    

Tüm bu çabalarımız görmezden ve duymazdan gelinmeye devam edilmesi halinde; Tüm EYT’ li kaderdaşlarımla birlikte;  EYT ailemiz olarak; sabırsızlıkla beklediğimiz seçim zamanında sandıkta tercihimizi  BİZİ ANLAYAN, BİZİ DİNLEYEN VE  MAĞDURİYETLERİMİZE ÇÖZÜM SUNANLARLA birlikte olarak vereceğiz cevabımızı…

Saygılarımla,

MARMARA EYT FEDERASYONU

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Gönül BORAN ÖZÜPAK

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com