Ana sayfa » Spor » ALİAĞA PETKİMSPOR’DAN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET..

ALİAĞA PETKİMSPOR’DAN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-ING Basketbol Süper Ligi’ndeki sekizinci hafta maçında Beşiktaş’ı konuk eden Aliağa Petkimspor karşılaşmadan 82-74 galip ayrıldı ve ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Aliağa Petkimspor karşılıklı basketlerle başlayan müsabakanın ilk 5 dakikasını 8-7 önde geçti. İlk periyod Ege ve Ray’in basketleriyle 22-15 önde tamamlandı.

İkinci periyodun başında Ege’nin basketleriyle farkı 8 sayıya kadar çıktı. 7-0’lık seriyle Beşiktaş aradaki farkı 1 sayıya indirse de Ev sahibi ekip konuk ekibin öne geçmesine izin vermedi ve devreyi 42-38 önde bitirdi.

Aliağa Petkimspor üçüncü periyotta da genel olarak etkili bir oyun ortaya koydu ve farkın 10 sayıya kadar açıldığı periyod 68-59 önde tamamlandı.

Son periyotta da Beşiktaş’ın farkı kapatmasına izin vermeyen ev sahibi ekip müsabakadan 82-72 galip ayrıldı.

Kulüp yönetimi maç bitiminde; “Galibiyette emeği geçen tüm takım arkadaşlarımızı ve teknik ekibimizi kutluyoruz” şeklinde açıklama da bulundu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN ŞAHIS MAÇ BOYU SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU..”

“Bu arada üzerinde eşofmanı, 2 çocuğu ve karısı ile beraber Protokol Tribinü kurallarını hiçe sayan ve kendisini Beşiktaş Basketbol Sorumlusu olarak tanıtan Umut Şenol isimli zat maç öncesi Covid test’i yaptırmamış olmasına rağmen, sahaya girip, Beşiktaş bench’ine gidip, bir şeyler söyledi.

Şenol, sonrasında TBF gözlemcisi tarafından saha dışına çıkarıldı. Bahsi geçen şahıs tüm maç boyunca Aliağa Petkim Spor’lu oyunculara ve hakemler sözlü tacizde bulundu.

Umut Şenol, maç sonunda da Petkim Spor’lu oyuncular soyunma odasına girerken sözlü tacizlerine devam etti ve protokol tribününde olay çıkardı..”

Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol maç bitimi agresif ve saldırgan tavırlarına devam edince Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Maçı Vip Tribünden izleyen protokolün maç boyu soğukkanlı davranıp Şenol’un kışkırtıcı tavırlarına yanıt vermemesi sonucunda olası tatsız olayların önüne de geçilmiş oldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com