Ana sayfa » Güncel » TOPLUMSAL AFET DERNEĞİ VE PLATFORMU’NDAN ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUAMMER KESKİN’E TEŞEKKÜR..

TOPLUMSAL AFET DERNEĞİ VE PLATFORMU’NDAN ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUAMMER KESKİN’E TEŞEKKÜR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’de meydana gelen deprem felaketi sonrası hasar gören binalarda arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.

Afet bölgesine destek ekibi olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in talimatı ile ilk gidenlerden olan Şişli Arama ve Kurtarma Ekibi’nin göstermiş olduğu dayanışma ve çalışmalarından dolayı Toplumsal Afet Derneği ve Platformu (TAP) bir teşekkür yayınladı.

TAP’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ege Deniz’inin İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim saat 14.51’de meydana gelen deprem Türkiye’yi yasa boğarken, depremin ardından İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda; tümü Bayraklı ilçesinde 25 hasar gören yapıdan yıkılan 17 binada başlatılan arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Enkaz altından 107 kişi sağ çıkarılırken, deprem nedeniyle 114 kişi hayatını kaybetti, 1035 kişi ise yaralandı.

TAP Arama Kurtarma Ekibi’nin görev aldığı Rıza Bey Apartmanı kurtarma faaliyetlerinde koordinasyonu üstlenen İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD İstanbul) destekleri için şükranlarımızı sunarız.

İzmir depreminde yerel yönetimlerimizin ekibimize yönelik destekleri için Şişli Belediyesi Başkanı Sayın Muammer Keskin’e teşekkür ederiz.

Afetlerde dayanışma ruhunun hayatlar kurtardığı bir kez daha kanıtlandığı bu depremde, olası her türlü afet için hazır bulunmak için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com