Ana sayfa » Yerel » Bozköy Mahallesi’nde Hummalı Çalışma..

Bozköy Mahallesi’nde Hummalı Çalışma..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Çakmaklı, Horozgediği Mahallelerinin ardından çalışmalarını Bozköy Mahallesi’nde sürdürüyor.

Ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca vatandaşların talepleri üzerine mahallede bulunan metruk ve riskli binaların yıkımları yapılıyor.

Çalışmalarına mahallenin dört bir yanında devam eden Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bozköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için elinden geleni yapıyor.

Sorunlarımız Çözüme Kavuşuyor..”

Aliağa Belediyesi’nin mahalledeki çalışmalarını değerlendiren Bozköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Öz, “Mahallemizde çevre düzenlemesi, temizlik çalışmaları metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Aliağa Belediyemiz bizleri yalnız bırakmıyor. En ufak sıkıntımız olduğunda tüm ekipler seferber olup sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor.” şeklinde konuştu..

blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com