Ana sayfa » Güncel » “BİZ PARTİ OLARAK SÖZ VERDİK, EYT SORUNUNU MUTLAKA ÇÖZECEĞİZ..”

“BİZ PARTİ OLARAK SÖZ VERDİK, EYT SORUNUNU MUTLAKA ÇÖZECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, EYT sorununu gündeme getirdi.

Usta konuyla ilgili milyonlarca vatandaşın prim yatırdığı halde yaşı gelmediği için emekli olamadığını söylerken bu vatandaşlardan birisinin de kendisi olduğunu ifade etti.

‘6 MİLYON CİVARINDA EYT’Lİ VAR’

Katıldığı her platformda EYT sorununu dile getireceğini ve EYT’lilerin yanında olacağını belirten Erhan Usta, MHP’de görev yaparken İYİ Parti’nin EYT konusuyla ilgili gündeme getirdiği önergeyi kabul ettiği için partiden ihraç edildiğini ifade ederek, “Haklı olduğuna inandığım bir şeyin peşindeydim.

Bu ülkede yaklaşık 6 milyon EYT’li var. Özel sektörde iş veren, ‘sen yaşlısın seni çalıştıramam’ derken devlet ‘sen gençsin seni çalıştırmam’ diyor. Bu insanlar ne yapacak peki? Aynı zamanda prim yatırıp yaşı bekleyen birçok vatandaşımız da var.

Bunlara bir çözüm sunmamız lazım. Toplumun bir kesiminin yalnız başına iktidarın, muhalefetin, bakanlığın çözebileceği bir sorun değil. Toplumun yan yana gelip araştırılıp çözüme sunulması gerekli” diye konuştu.

“SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ MUTLAKA TUTACAĞIZ..”

Usta, partisi adına EYT’li hiçbir vatandaşı mağdur etmeyeceklerini vurgulayarak “Biz partimiz olarak vatandaşa söz verdik. EYT sorununu mutlaka çözeceğiz” şeklinde konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com