Ana sayfa » Yerel » TEFTİŞ KURULU, ALİAĞA BİLSEM’DEKİ; “MOBİNG” OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA YAPIYOR..

TEFTİŞ KURULU, ALİAĞA BİLSEM’DEKİ; “MOBİNG” OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA YAPIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz günlerde Türk Eğitim-Sen Aliağa Temsilcisi Harun Okkay sosyal medyadan; “Daha önce ilgili kurumlara hem İlçe Temsilciliği hem de İzmir 2 No’lu Şube olarak Aliağa Bilsem müdürünün keyfi uygulamaları, öğretmen whatsapp grubunda yaptığı müstehcen cinci hoca videosu ile ilgili başvuruda bulunduk ve başvurularımızın takipçisi olduk.

Aliağa Bilsem Müdür Yardımcısı üyemize Aliağa Bilsem müdürü tarafından uygulanan odasına sokmama isimliğini kaldırma ve küçük bir odada bir masa bir sandalye gösterilerek yapılan mobing olayı gerçekleşti.

Hemen İlçe Temsilciliği olarak kuruma gittik İlçe Milli eğitim müdürünü ve ilgili şube müdürünü kuruma davet ettik yaşanan mobing olayına yerinde müdahalede bulunduk. İzmir 2Nolu Şube Başkanımız İrfan Toksay beyi olaydan haberdar ettik ve kendisi de İl milli eğitim müdürlüğünde gerekli girişimlerde bulundu..” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

DİĞER SENDİKALAR DA DESTEK VERDİ..

Sonrasında mobinge maruz kalan müdür yardımcısını Eğitim-İş ve Eğitim-Sen yetkilileri de ziyaret edip desteklerini ilettiler.

Bununla ilgili olarak, Kuzey Ege Haber’de; “ALİAĞA BİLSEM DE NELER OLUYOR?, YETKİLİLERDEN HALA YANIT BEKLİYORUZ!..” başlığıyla bir haber yayımladık.

OLAYLA İLGİLİ TEFTİŞ KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI..

Edindiğimiz bilgilere göre haberin hemen ardından, Aliağa Bilsem Müdürü Muhittin Pektaş’la ilgili soruşturma başlatıldı. Müdür ve Müdür Yardımcısı arasında sıkıntı yaşanmaya başladığı anda İlçe milli eğitim müdürlüğünce ilgili kişilerle ilgili soruşturma başlattığı yönünde bilgi edinildi.

Olayla ilgili tutanak tutuldu, tutanak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi ve teftiş kurulu hemen akabinde soruşturma başlattı.

Soruşturmanın sonucuna ilişkin bilgi edindiğimizde siz değerli okurlarımızla paylaşacağımızı belirtiriz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com