Ana sayfa » Güncel » ERMENİSTAN, ÇOCUKLARI VE SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYOR, SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR!..

ERMENİSTAN, ÇOCUKLARI VE SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYOR, SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ermenistan ordusu Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı düzenledi. Ermenistan’ın saldırılarında çok sayıda sivil enkaz altında kaldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev, “Gence’de 2’si çocuk 12 sivil hayatını kaybetti, 40 sivil yaralandı” açıklamasında bulundu.Ermenistan ordusu Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı gerçekleştirdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Gence ve Mingeçevir’e füzelerle saldırdığını duyurdu.Olay yerinden edinilen bilgiye göre, Gence’de füzelerin isabet ettiği bölgede çok sayıda sivil enkaz altında kaldı.

Ermenistan’ın Gence’ye attığı füze, çok katlı binaya isabet etti. Onlarca ailenin yaşadığı bina tamamen yıkıldı.

Gence’de füzenin isabet ettiği en az 20 binanın enkazında arama kurtarma çalışması sürüyor.

2’Sİ ÇOCUK 12 SİVİL CAN KAYBI..

Ermenistan’ın Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 20’den fazla evin yıkıldığını bildiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev, “Ermenistan, zalimce sivillere saldırmaya başladı.

Bu Ermenistan’ın terör politikasının göstergesidir. Ermenistan yeni füze sistemleri getirdi ve Azerbaycan şehirlerine saldırdı. Gence’de 12 sivil hayatını kaybetti, 40 sivil yaralandı. Ermenistan’ın saldırısında ölenlerden ikisi çocuk. Ermenistan’ın savaş suçları devam ediyor” açıklamasında bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com