Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA BİLSEM DE NELER OLUYOR?, YETKİLİLERDEN HALA YANIT BEKLİYORUZ!..

ALİAĞA BİLSEM DE NELER OLUYOR?, YETKİLİLERDEN HALA YANIT BEKLİYORUZ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Aliağa Bilsem haberinden sonra bugünlerde aynı okulla ilgili ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bunlardan biri Aliağa Türk Eğitim-Sen’den Harun Okkay’ın sosyal medya grubunda sendika üyelerine yönelik yaptığı paylaşım.

Bu paylaşımı noktasına-virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. Bundan önceki haberle ilgili Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakam Ömer Karaman’dan bilgi talebimize herhangi bir yanıt verilmediğini de hatırlatarak!;

“Günaydın aynı sendika da olmaktan onur duyduğum değerli üyelerimiz.

Küçük bir bilgilendirme yapmak icap etti.

Daha önce ilgili kurumlara hem İlçe Temsilciliği hem de İzmir 2Nolu Şube olarak Aliağa Bilsem müdürünün keyfi uygulamaları, öğretmen whatsapp grubunda yaptığı müstehcen cinci hoca videosu ile ilgili başvuruda bulunduk ve başvurularımızın takipçisi olduk.

Ancak dün Aliağa Bilsem Müdür Yardımcısı üyemize Aliağa Bilsem müdürü tarafından uygulanan odasına sokmama isimliğini kaldırma ve küçük bir odada bir masa bir sandalye gösterilerek yapılan mobing olayı gerçekleşti.

Hemen İlçe Temsilciliği olarak kuruma gittik İlçe Milli eğitim müdürünü ve ilgili şube müdürünü kuruma davet ettik yaşanan mobing olayına yerinde müdahalede bulunduk. İzmir 2Nolu Şube Başkanımız İrfan Toksay beyi olaydan haberdar ettik ve kendisi de İl milli eğitim müdürlüğünde gerekli girişimlerde bulundu.

Hiç bir üyemizin keyfi uygulamalara maruz kalmasına seyirci kalmayacağımızı gösterdik. Bundan sonra Aliağa Bilsem’deki olayın bizzat müdahili olacağımızı İlçe Milli Eğitim Müdürüne deklare ettik.

Yaşanan olayın kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Aliağa’daki kurum müdürlerinin şımarıklığı, keyfi uygulamaları son bulana kadar da mücadelemiz sürecek.

Müdür yardımcısı hocamıza geçmiş olsun diyor Şube Başkanımız İrfan Toksay Bey’e teşekkür ediyoruz.

Var olsun Türk Eğitim-Sen..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com