Ana sayfa » Yerel » ŞİMŞEK; “AZERBAYCAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ..”

ŞİMŞEK; “AZERBAYCAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Önal başkanlığında; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve meclis üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirildi.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirilen meclis toplantısında geçen ayın toplantı zabıtları onaylandı. Ağustos ayı mizanları onaya sunuldu, oy birliğiyle onaylandı.

Eylül ayı faaliyet raporunun da video konferansa katılan üyelerle paylaşıldığı İMEAK DTO Aliağa Şubesi Olağan Meclis Toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’in konuşmasıyla devam etti.

“AZERBAYCAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek mesajıyla konuşmasına başlayan İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek: “Ermenistan, bölgedeki barışı bozan saldırılarını bir an evvel durdurmalıdır. Türkiye her zaman Azerbaycan’ın yanındadır. Saldırılarda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.” dedi.

“2020-2023 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI HAZIR”  

İMEAK Deniz Ticaret Odası 2020-2023 dönemini kapsayacak stratejik planın yayımladığını belirten Başkan Şimşek konuşmasına şöyle devam etti:

“İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tamer Kıran mesajında; Türkiye’de denizcilik sektörünün çatı kuruluşu olan İMEAK Deniz Ticaret Odası olarak geleceğe yönelik stratejik amaçlar ve ölçülebilir hedefler saptamak, saptanan performans göstergelerine göre bu hedeflerin ölçme ve değerlendirmesini yapmak üzere 2020-2023 dönemini kapsayacak ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kalkınma planı olan On Birinci Kalkınma Planı’nda (2019-2023) denizcilik sektörüne ilişkin ortaya konulan hedefler dikkate alınarak Üçüncü Stratejik Planımızın hazırlandığını beyan etti.

Üçüncü Stratejik Planımızın bir önemli özelliği de, dışarıdan hizmet satın alınmadan odamız sekretaryası tarafından yoğun bir emekle hazırlanmış olmasıdır. Emeği geçen herkese bende huzurunuzda şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“PROJEYE KATILIM SAĞLAMAMIZ ÇOK ÖNEMLİ”

İMEAK Deniz Ticaret Odası bünyesinde hazırlanan Denizcilik Envanteri’nin sektöre büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Şimşek: “Deniz Ticaret Odası olarak, kamu ve devletle yapılan temas ve görüşmelerde her zaman eksikliği görülen Denizcilik Sektörümüzün temel verileri ve büyüklüğü hakkında bir envantere ihtiyaç duyulduğundan, merkezimiz meclisinde görüşülen ve yönetim kurulumuzca karar verilen Denizcilik Sektörü Envanteri Çalışmasını 2019 yılında başlatılmış olup www.denizticaretodasi.org.tr adresinden anketleri cevaplayarak projeye katılım sağlamanız çok önem arz etmektedir.” dedi.

“CUMHURİYETİMİZİN 97. YILI KUTLU OLSUN”

Aliağa ve Türkiye genelinde gerçekleşmiş olan yük istatistikleri ve elleçlenen konteyner rakamları üzerine de bilgilendirmelerde bulunan Şimşek, konuşmasını bu yıl 97. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajıyla sonlandırdı. Şimşek mesajında: “Milli dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı kutlu olsun.” dedi..

Özgürses

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com