Ana sayfa » Yerel » İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİM’DEN ALTO’YA İADE-İ ZİYARET..

İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİM’DEN ALTO’YA İADE-İ ZİYARET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ve Aliağa Devlet Hastanesi Başkehimi Yalçın Koçyiğit, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

ALTO binasında gerçekleşen ziyaretlerde  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ve Devlet Hastanesi Başkehimi Yalçın Koçyiğit’i ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün, Kemal Erim ve Abbas Gidici ağırladı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik, ticari ve sağlık altyapısının gelişimi hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aliağa’nın gerek sağlık altyapısı gerekte huzur ve güveni için Oda olarak ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

  • ALTO’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKYÜZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ..

Aliağa Ticaret Odası  yönetimi, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici ve Şaban Atalan geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’e ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyüz’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ise nazik ziyaretlerinden dolayı Aliağa Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti..

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com