Ana sayfa » Güncel » BENZİNE 15 KURUŞ İNDİRİM..

BENZİNE 15 KURUŞ İNDİRİM..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Son dönemde döviz kurları oldukça sert bir şekilde yükselmişti. Bu süreçte benzin fiyatları da artış göstermişti. Geçtiğimiz günlerde gelen zam ile birlikte benzinin litre fiyatı 14 kuruş yükselmişti.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın son dakika açıklamasına göre benzin fiyatları bu geceden itibaren 15 kuruş daha ucuz olacak. Böylece geçtiğimiz günlerdeki artış da bir anlamda geri alınmış olacak.

Benzine 15 kuruş indirim..

Yeni indirimle birlikte benzinin litre fiyatında yaşanacak olan değişimler de şu şekilde: İstanbul’da 6.79 TL’den 6.64 TL’ye, Ankara’da 6.87 TL’den 6.72 TL’ye, İzmir’de ise 6.88 TL’den 6.73 TL’ye Bursa’da 6.85 TL’den 6.70 TL’ye inecek.

Benzin fiyatlarındaki düşüşün nedeni olarak da petrolün rafineri çıkış fiyatlarındaki düşüş gösteriliyor. Dünya genelinde pandemide 2. dalga yaşanacağı görüşü hakim. Bu da talebin düşeceği korkusuyla petrol fiyatlarının gerilemesine neden oluyor.

Genel duruma baktığımızda da vaka sayılarındaki değişim bu çekinceleri destekliyor. Geçen ay 300 bin yeni vaka tespit edilen Madrid’de sokağa çıkma yasakları yeniden yürürlüğe girerken Rusya’da da toplam vakaların çok artması, Moskova genelinde yeni sınırlamalar gelmesine neden olmuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com