Ana sayfa » Siyaset » KARAŞAN; “MERKEZ SAĞ SİYASİLERİ PARTİDEN DIŞLADILAR, İYİ PARTİ’Yİ KÜÇÜK MHP YAPTILAR..”

KARAŞAN; “MERKEZ SAĞ SİYASİLERİ PARTİDEN DIŞLADILAR, İYİ PARTİ’Yİ KÜÇÜK MHP YAPTILAR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Aliağa kurucu ilçe başkanı Yücel Karaşan evvelki gün yapılan 2. Olağan Kurultay’dan sonra İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, isminin delegelere çizdirtilmesine tepki göstererek

 ”Bu listede asıl hedef merkez siyasetçilerin tasfiyesidir. Demirel’in doktoru.. İsmet Sezgin’in yeğeni” şeklinde açıklama yapmasına yönelik olarak Kuzey Ege Haber’e şunları söyledi;

24 Haziran seçimlerinden sonra biliyorsunuz, kurucu il başkanları ve kurucu ilçe başkanlarının istifası istendi. bugünlere getirmek için Partili Nedir yani Merkez sağ siyasileri tamamen Parti’den dışlayıp İYİ Partiyi küçük MHP haline getirmek için çalışmaya başladılar.

24 Hazirandan sonra kendi adamlarını getirdiler. Ayıp denen bir şey var Koca 100 bin nüfuslu ilçede 60-70 kişiyle ve tek adayla kongre yapılıyor. Kurucu ilçe başkanıydım istifa ettim. istifa ederken 177 tane üye bıraktım. ilçe seçiminde benim bıraktığım yerden 167 tanesini listeye almamışlar. 150 kişi bildirmişler.150 kişiyle seçim yaptılar. Ben 15 günlük parti iken ilçe kongresine gittim. O günleri biliyorsunuz, Aliağa bu Aliağa’da değil.

Türkiye’nin her tarafında aynı sıkıntılar var maalesef. öyle geçirmek için mücadelesini verdik. Bundan bir önceki olağanüstü kongrede Koray Aydın 399 oy almıştı şimdi 899 oy aldı.

 Ben her zaman söyledim, Koray Aydın ve avaneleri İYİ Parti’nin içinde olduğu süre içinde İYİ Parti asla ama asla bir yere gelemez ve tabela Partisi’nden başka hiçbir şey olamaz bu kadar açık ve net söylüyorum.

 İzmir’in bugün genel merkezde bir tane temsilcisi yok. İzmir Türkiye’nin 3. Büyük ili nerede İzmirliler yok, Akdenizliler nerede yok. Sayın Meral Akşener Ege’yi-Akdenizi yok saydı. Bu kadar emek vermiş, İsmail Koncuk, Aytun Çıray, Ayhan Erel, Aylin Cesur ondan sonra Ümit hoca liste yapıyorsun hiç biri yok.

İsimlerinin üstü çizdirtiliyor, bunu Açıkça Aytun Çıray ile İsmail Koncuk söylüyor. Parti birilerinin Limited Şirketi, Anonim şirketi haline geldi.

Meral Hanım bundan sonra yoluna bu isimlerle devam edecek, çünkü kendi tercihi böyle oldu, ne yazık ki..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com