Ana sayfa » Siyaset » CHP İZMİR’DE ÜYE İSTİFASI ŞOKU YAŞANIYOR. ÜYE SAYISINA GÖRE REKOR, ALİAĞA’DA BULUNUYOR!..

CHP İZMİR’DE ÜYE İSTİFASI ŞOKU YAŞANIYOR. ÜYE SAYISINA GÖRE REKOR, ALİAĞA’DA BULUNUYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İlçe Örgütlerinde üye istifaları şoku yaşanıyor. Geçmiş dönemlerde İzmir CHP’de çeşitli görevlerde bulunan ve adaylık süreçleri yaşayan parti üyesi Ali Darcan sosyal medya hesabından; “Biz iktidara gidiyorsak bu arkadaşlar nereye gidiyor sorusunu sorup 30 ilçenin ayrıntılı istifa tablosunu paylaştı.

Darcan’ın “Bu çelişki değil mi?…Bu çelişkiyi kim çözecek, ya da böyle bir çaba var mı?” şeklinde iki çarpıcı soru daha sorması dikkatleri çekti.

Alfabetik olarak Aliağa’nın en üstte bulunduğu tabloda üye sayısına oranla en çok istifaların yaşandığı ilçe olarak Aliağa yine en başta yerini aldı.

Aliağa İlçenin toplam 3.048 görünen toplam üye sayısından, 8. maddeden 215, başka parti üyesi olduğu için 119, vefat nedeniyle ise 149 kişinin üyeliği silindi.

CHP ALİAĞA HER 3 ÜYESİNDEN BİRİNİ KAYBETTİ!..

Aliağa’ya ait en çarpıcı veri ise 706 parti üyesinin istifa etmesi oldu. Yine bir başka hesaba göre CHP Aliağa İlçe 3.048 toplam üyesinin 1.185’ini çeşitli nedenler dolayısıyla kaybetti. Bu rakam toplam üye sayısının 3’te birinden fazla.

BAŞKAN OĞUZHAN’IN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR..

CHP Aliağa İlçe Örgütü son derece kritik bir sürecin yaşanmakta olduğu bu dönemde her 3 üyesinden birini kaybetmiş görünüyor. Bunun nedenleriyle ilgili Başkan Özlem Şan Oğuzhan’ın açıklama yapması bekleniyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com