Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR-TESLİM TÖRENİ..

ALİAĞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR-TESLİM TÖRENİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde Erdal Bayhan görevi, yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’e devretti.

Devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Bayhan ; “2 yıla yakın devletimizin ve milletimizin bize verdiği bu görevi layığıyla yaptığımıza inanıyorum. Milletimize ve devletimize teşekkür ediyoruz.

Görevi devrettiğimiz arkadaşımız eski Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan beye başarılar diliyorum.Aliağa İlçe Milli Eğitimi bir çıta daha öteye götüreceğine inanıyorum” diyerek başarılar diledi.

Görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ise; “Biz şahıslar gelip geçicidir. Esas olan devletimizin kurumlarıdır. Devletimizin kurumları, bakidir, kalıcıdır.

Görev yaptığımız süre zarfında iyi işlere imza atmak ve devraldığımız bayrağı daha da yukarılara çıkarmak gayesindeyiz.” Diyerek, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Erdal Bayhan’a geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bayhan’ın veda mesajı ise şöyle;

“Yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevim süresince; şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, öğretmen arkadaşlarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Aliağa’ya şevkle hizmet etmenin çabası içerisinde olduk.

Göreve geldiğim andan bugüne kadar üstlendiğim her görevi öğretmenlik mesleğine başladığım ilk günkü heyecanla, mesai mefhumu gözetmeksizin yerine getirmeye çalıştım. Aynı disiplin içerisinde başında bulunduğum kurumu, hep bir adım öteye taşımanın gayreti içerisinde oldum.

Aliağa eğitim camiasının bilgi birikimi, pozitif enerjisi ve heyecanına olan inancımızla çıktığımız kutlu yolculukta, Aliağa’ya eğitimin çıtasını daha yükseğe çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalıştık. Makamların geçici olduğu şuuruyla, makam kapımızı da gönül kapımızı da insanımıza açmaktan çekinmedik.

Buraların erişilmez olmadığını, buralarda bulunanların asıl maksadının bu aziz millete hizmet etmek olduğunu her vesile ile gösterdik. Herkese eşit mesafede durup birleştirici, bütünleştirici bir rol oynadık. Erdemli bir duruş sergiledik.

Bu süreçte mesleki anlamda pek çok yeni tecrübeyi edinirken birbirinden kıymetli yüzlerce anıyı da biriktirdik. Eğitimin paydaşları olarak yarınlarımızın teminatı evlatlarımızın her anlamda en iyi şekilde yetişmeleri, vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza bağlı nesiller olarak toplumdaki yerlerini almaları, gelecekte tüm dünya ile rekabet edecek bilimsel ve teknolojik donanıma bugünden sahip olmaları için ilçemizde birçok çalışmayı gerçekleştirdik.

Hepsi Aliağa’nın çocukları ve güzel insanları içindi. Bu amaç doğrultusunda da; Eğitimin bireyi nitelikli hale getirme çabası olduğu düşüncesiyle mahalli imkânları da kullanarak tüm eğitim kurumlarının fiziki ve teknolojik altyapısını geliştirip nitelikli kurumlar haline getirmeye çalıştık.

Hepsini sizlerle, yürekli ve samimi idareci, öğretmen ve velilerimizle yaptık. Bu duygu ve düşüncelerle görev süremce yapılanlara desteklerinizden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize güven ve destek veren başta beraber yürüdüğümüz Milli Eğitim camiası olmak üzere tüm paydaş kurumlarımıza, anne-babalara ve özellikle tüm personellerimize teşekkür ediyorum.

Zira bu bir bayrak yarışı, sancak devir teslimidir. İlçemizde bu bayrak yarışını bir sonraki kulvara taşıyacak, eğitim sancağını bizlerden sonra devralan kıymetli arkadaşımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Aliağa halkımıza şükranlarımı arz ederken, sizlere bundan sonraki çalışma hayatınızda sağlık ve başarı dileklerimi iletiyorum..

Bayhan devir-teslim törenin ardından personel ile vedalaşarak, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrılırken personelle hatıra fotoğrafı çektirdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com