Ana sayfa » Güncel » “ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN, SONUÇ ALANA KADAR BU MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ..”

“ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN, SONUÇ ALANA KADAR BU MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, mağdur vatandaşların mücadelesi üzerinden fırsatçılık yapan ve bu davaya farklı senaryolarla zarar vermeye kalkanlara yönelik çok sert eleştirilerde bulundu.

Avcı, “Elinizden geleni ardınıza koymayın” diyerek meydan okuduğu bu şahıslarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“SİZ..! İçinizde gizli gizli büyüttüğünüz hırslarınızla davaya sızarak kendi reklamlarınızı yaparak ardından kitlenin gücünü kullanarak ticari çıkarlarını ön plana alan tek gayesi iş bağlantıları yapmak ve bunun içinde dernek yönetimlerini arayarak vede mailler atanlar bu konuda yardım isteyenler bu amaçlarına ulaşamayınca perde arkası senaryolarla kurduğunuz şer cephesiyle nasıl zarar veririz düşüncesiyle yatıp kalkanlarsınız…

SİZ..! Bizlerin bu davada amatör ruhla gecesini gündüzüne katanlara emeğinin karşılığını ,gasp edilen haklarını geri almak için mücadele edenleri yapılan bir usül hatasını o yönetimdeyken düzeltmek yerine dernek karar defterinin fotoğrafını çekip yönetimden ayrıldıktan sonra dernekler masasına şikayet eden ihanet şebekesisiniz.

Çünkü..! Bizler bu davayı daha güçlü ve tüzel kimliği olan bir yapıyla temsil edelim diyerek kurduğumuz derneklerimizde bu yapıyı bilmeden nasıl sağlıklı bir yol alırız diye çıktığımız bu yolda eksiğimiz olabilir insani hata yapabileceğimizi biliyorduk. Sorarak bir bilene danışarak en aza indirme düşüncesini taşıyorken…

SİZ..! Yapılan bir usül hatasını sırf nasıl zarar veririm düşüncesiyle yangından mal kaçırır gibi ellerinizi ovuşturup kişisel kinlerinizi ortaya koyarak şikayet yolunu seçtiniz.

BİZLER Davaya katıldığı ilk günden bu yana emeğini alınterini savunmak için büyük bir mücadele veren Sevgili Turgay ÖLÜÇ kardeşimiz ve yönetiminin YANINDAYIZ…

SİZLER..! Bu davaya çomak sokma hayallerinize birlikte oluşturduğunuz ihanet şebekesi olarak kirli dünyanızda boğulacaksınız. İşte bu yüzden bu büyük oluşumda hiçbir zaman olamayacaksınız.

BİZLER Siz bize taş atarken bu davayı daha güçlü bir şekilde temsil etmek ellerimizden alınan haklarımızı geri alabilmek için tüm derneklerimizle birlikte omuz omuza olacağız Size son bir sözüm olacak; türlü entrikalarınızla birlikte ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN..

BİZLER..! Sevgili başkanımız Gönül BORAN ÖZÜPAK’ ın dediği gibi SONUNA SONUÇ ALANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ..

Marmara Eyt Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa AVCI”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com