Ana sayfa » Güncel » BURSA EYT DERNEĞİNE İHANET EDEN KİM?..

BURSA EYT DERNEĞİNE İHANET EDEN KİM?..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Bursa Derneği Yönetim Kurulu Başkanu Turgay Ölüç, dernek yönetimi esnasında yapılan bir “usül hatası” nedeniyle yönetimin dernekler mamasına şikayet edilmesine ilişkin bir basın duyurusunda bulundu. Yapılanın bir karalama kampanyası olduğunu savunan Ölüç şunları söylediİ

“Yakın geçmişte Dernek Yönetiminde olan usül hatalarında imzası olan kişilerin Derneğimizi şikayeti üzerine, Kamuoyuna duyurulur !!!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ailesinin mağdur bir üyesi olarak; ortaya konan hak mücadelesinde etkin şekilde rol alarak destek vermek istedim. Bu destek vasıtasıyla ne maddi ne manevi ne siyasi bir beklenti içine girmedim.

Bizler hak mücadelesi veren emekçi insanlarız. Hiç birimiz dernekçi değiliz. Hiç birimiz deneyim sahibi değiliz. Dernekçilik konusundaki tüm deneyimimizi de bu mücadele sırasında edinmiş olan emekçileriz sadece.

Bundan dolayı, dernek ile ilgili kararları alırken usul hatası yapmamız son derece doğaldır. Yapılan usul hatalarının düzeltilmesi için gereken neyse yapmaya da hazırız.

Doğal olmayan ise dernek yönetiminde yetkili bulunan bazı kişilerin bu usul hatalarını zamanında tespit etmelerine rağmen; kendi içimizde düzeltme, hatayı giderme yolunu tercih etmek yerine ( BAZI KİŞİLERİN BİR TAKIM TİCARİ TALEPLERİNİN KARŞILANMAMASININ ARDINDAN ) tespitin üzerinden bir süre hareketsiz kalıp; ardından karar defterinin kopyalarını alarak durumu “Dernekler Masasına” şikayet etmesidir..

Bu süreç içinde adımı ön plana çıkararak Sosyal Medyada yapılan karalama kampanyası sırasında bazı cevaplar yazdım. Bence; gereksiz yere muhatap aldığım karalama kampanyasına cevap yazarak mücadeleye zarar verenlerin ekmeğine yağ sürdüm. Bu cevaplarım için tüm EYT li dostlarımdan özür dilerim.

Kol kırılır yen içinde kalır. Kişisel çıkarların ön planda tutulması sonucu yaşanan bu tür ayrışmalar; EYT mücadelesine zarardan başka bir şey getirmemektedir. Kasıtsız olarak yapılan bu usul hataları karşısında, yapılan şikayeti ve takınılan karalama kampanyasını; değerli EYT ailesinin vicdanına sevk ediyorum..”

Saygılarımla
BEYTD YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Turgay ÖLÜÇ

Yaşanan durumla ilgili olarak EYT Dernekleri Genel Başkanı ve EYT Marmara Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ise şu yorumu yaptı;

Sorumluluk alan bizler dernekçiliği davamızla öğrendik. Sorarak yasaların bize emrettiği şekilde. Ama bunu yaparken de kimi zaman hatalarımız olmuyor mu?. Elbette oluyor usul hataları. Hepimiz için tecrübe oluyor.

Buradaki art niyet amaçlarına ulaşamayanların kirli düşünce ve iftiraları ile davamıza zarar vermekten öteye geçmiyor. Çünkü herşeyimiz ile yasallık çercevesinde yürüyoruz .

Emellerine ulaşmak için İMKAN VERDİRTMEDİĞİMiZ DE kendilerinin gerçek yüzlerini ortaya dökmeleri kaçınılmaz oluyor.

ARKANDAYIM/YIZ Turgay Ölüç?‍♀️ Davamızda sukünetimizi koruyacağız. En güzel cevap ta cevapsızlığımızdır. Sanmasınlar ki cevap veremiyoruz.

ALNIMIZ AÇIK HER ŞEYİMİZ ŞEFFAF. DERNEK ÜYESİ HERKES gidip sorgulayabilir yönetimi.

Cevapsızlığımız SADECE edebimiz ve davamıza saygımız ve inancımızdandır. Sevgilerimle..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com