Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, KOM GRUP AMİRLİĞİNDEN, KAÇAKÇILARA DARBE!..

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, KOM GRUP AMİRLİĞİNDEN, KAÇAKÇILARA DARBE!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliğince son 10 gün içinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu. KOM’dan yapılan açıklama şöyle;

“Aliağa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sorumluluk bölgelerinde son 10 gün içerisinde GÜMRÜK KAÇAĞI ALKOL VE TÜTÜN MAMULLERİNİN satışına yönelik çalışmalar yapılmıştır.

İlçemiz kamyon garajında kaçak içki satışı yapıldığı bilgisi üzerine konu takip edilmeye başlanılmış, bir araçta açıkta içki satışının yapıldığının anlaşılması üzerine, konu ile ilgili olarak M.Ç. isimli şahıs olay yerinde elde edilmiş, bagaj içerisinde bulunan Yabancı menşeli 17 adet 1litrelik viski, 5 adet 1 litrelik rakıyı (toplam 22 adet) görevlilere kendi rızası ile teslim etmiştir.

Bahse konu içkiler muhafaza altına alınarak, konu hakkında adli makamlara bilgi verilmiş,  şahıs hakkında 5607 SKM’den tahkikat başlatılmıştır.

Ayrıca, şüpheli bir araç içersinde yapılan arama neticesinde, 12 adet 1 lt rakı, 6 adet 1 lt votka, 2 adet 1 lt bira, 65 adet 0,5 lt bira, 36 adet 200 ml viski, 10 adet 200 ml votka, 40 adet 200 ml rakı, 7 adet 1 lt viski olmak üzere toplamda 178 adet çeşitli tür ve markalarda alkollü ürün ele geçirilmiş olup araç sahibi E.Y. ve araç içerisinde bulunan E.İ. ve N.İ. isimli şahıslara 5607 SKM kapsamında işlem yapılmıştır..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com