Ana sayfa » Güncel » HENÜZ 6 AYLIK OTOYOLU SIK-SIK TRAFİĞE KAPATILIYOR, SÜRÜCÜLER BURUNLARINDAN SOLUYOR!..

HENÜZ 6 AYLIK OTOYOLU SIK-SIK TRAFİĞE KAPATILIYOR, SÜRÜCÜLER BURUNLARINDAN SOLUYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yap-İşlet-Devret modeliyle ihalesi yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, 55,7 km otoyol ve 40,2 km bağlantı yolu olmak üzere toplam 95,9 km uzunluğunda olup 22 Şubat 2020 tarihinde tamamı trafiğe açıldı.

Otoyolun trafiğe açılalı henüz 6 ay olmuşken çeşitli nedenlerle sık-sık trafiğe kapatılıyor. Bugün otoyolun Menemen-Aliağa arası bölümü bir süre yine trafiğe kapatıldı. Otoyolun trafiğe kapatılmasıyla ilgili olarak Kuzey Ege Habere mesaj yollayan bir okur şunları söyledi;

“BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİYİZ..”

“Nedenini kesin bilmiyoruz. Fiziki yapıdan mı yoksa başka bir şey mi ancak Otoyol sık-sık trafiğe kapatılıyor. Bugün yine aynı şey oldu. Bizler bu yolu kullanmak durumunda olan vatandaşlar olarak bu durumdan son derece şikayetçiyiz.”

“DİN YİNE BİR SÜRE TRAFİĞE KAPATILMIŞTI..”

Yol 6 ay önce trafiğe açılmıştı, bugün geçici olarak yine trafiğe kapatıldı. Dünde bir süre aynı şey yaşandı. Şu an o bölgedeki bütün yollar felç olmuş durumda. Bütün trafik Ova yollarına aktı. Karayollarında trafik çok daha sıkışık.”

“YETKİLİLERDEN ACİL ÇÖZÜM BULMALARINI İSTİYORUZ..”

“Bu soruna yol açan sebep ne ise bir an önce halledilsin Altı aylık bir Otoyolun bu şekilde zırt-pırt trafiğe kapatılması akıl alır gibi değil. Yetkililerden derhal bir çözüm bulmalarını istiyoruz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com