Ana sayfa » Güncel » ŞOK İDDİA!, ŞAHİN’İN VURULMASININ ARDINDA MAFYA HESAPLAŞMASI VAR!..

ŞOK İDDİA!, ŞAHİN’İN VURULMASININ ARDINDA MAFYA HESAPLAŞMASI VAR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen’in CHP’li eski Belediye Başkanı Tahir Şahin geçtiğimiz gün silahlı saldırıya uğradı. Şahin’i Yenfoça’da vuran zanlı ise koşarak olay yerinden uzaklaştı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen Tahir Şahin’in belediyeye ait düğün salonu, kafe ve bazı kurumsal işletmeleri apar topar kiraya verdiği haberlere yansımıştı.

kulisege.com adlı haber sitesinde yer alan iddialara göre Tahir Şahin’in 800 bin TL karşılığında işletmesini verdiği belediyeye ait bir mekanı göreve yeni başlayan Serdar Aksoy “Burası Memenen’in malı” diyerek geri aldı.

Bu gelişme üzerine belediyeye ait mekanı alan kişide Tahir Şahin’den parasını iade etmesini istedi. Eski Başkan Tahir Şahin’de kendisinden bu şekilde talepte bulunan kişilere mahkemeye giderek iade talebinde bulunmaları gerektiğini söyledi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Şahin’in silahlı saldırıya uğradı iddia edildi. Eski Başkan Tahir Şahin’i vurarak kaçan kişinin “Bu sana sadece uyarımız” diye bağırdığı belirtildi.

kulisege.com’da yer alan iddialara göre olay mafya ve rant hesaplaşması olarak savcılığa intikal etti. Emniyetinde Başkan Tahir Şahin’in tedavisinden sonra ifadesini alacağı öğrenildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com