Ana sayfa » Güncel » ALBAYRAK’TAN KAHKAHA ATTIRAN FIKRA; “GEÇMİŞTE BİRİLERİ NELERİ PEŞKEŞ ÇEKTİYSE, BU İKTİDARI DA ÖYLE SANIYOR..”

ALBAYRAK’TAN KAHKAHA ATTIRAN FIKRA; “GEÇMİŞTE BİRİLERİ NELERİ PEŞKEŞ ÇEKTİYSE, BU İKTİDARI DA ÖYLE SANIYOR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, enerji kaynaklarının nasıl kullanılacağı hakkında konuşurken fıkra anlatarak ” ‘Geçmişte birileri neleri peşkeş çektiyse, ülkeyi parsel parsel hangi fiyatlara verdiyse, bu iktidarı öyle sanıyor” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Albayrak, enerji kaynaklarının nasıl kullanılacağı hakkında konuşurken fıkra anlatarak ” ‘Geçmişte birileri neleri peşkeş çektiyse, ülkeyi parsel parsel hangi fiyatlara verdiyse, bu iktidarı öyle sanıyor” dedi.

Albayrak, Karadeniz’deki 320 metreküp doğal gaz keşfine ilişkin olarak, “Bulunan kuyunun yanında iki katman daha var. Yüzde 30’luk bir pazarlık avantajı sağlayacağız. 2023’e giden süreçte ekonomik anlamda 83 milyonun hayatına, cebine direkt dokunacak, sadece bu gazda kalsak bile” açıklamasını yaptı.

Söz konusu keşfin hem psikolojik hem de maddi olarak bir duvarı yıktığını savunan Albayrak, “2023’e giden süreçte ekonomik anlamda 83 milyonun hayatına, cebine direkt dokunacak sadece bu gazda kalsak bile” diye konuştu..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com