Ana sayfa » Güncel » PORTAKAL, SEFERİHİSAR’DA ÇİFTÇİLİK YAPACAK..

PORTAKAL, SEFERİHİSAR’DA ÇİFTÇİLİK YAPACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-FOX TV’deki ana haber sunuculuğu görevinden istifa ettiği haberleriyle gündeme bomba gibi düşen Fatih Portakal’ın eşi Armağan Portakal’la çiftçilik yapacağı konuşuluyor.

Yıllardır FOX TV Ana Haberin ekran yüzü olan ve kanalı reytinglerde birinci sıralara taşıyan deneyimli sunucu Fatih Portakal, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti.

Portakal’ın FOX Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ayrılma kararını ilettiği ve bir daha haber sunmayacağını söylediği ifade edildi. Ayrılığın iki tarafın anlaşmasıyla gerçekleştiği belirtildi.

Fatih Portakal istifa sebebi olarak “yorulmasını” gösterdi. Doğan Şentürk’e “Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum” dedi.

Fatih Portakal’ın ise eşi Armağan Portakal ile Seferihisar’da tarım yapacağı konuşuluyor. Eşi Armağan Portakal bir firmanın üst düzey yöneticisiyken işi bırakıp Seferihisar’da bir çiftlik satın almıştı. Organik tarım yapan çift, emekliliklerini burada geçirecekler.

İşte Portakal’ın emeklilik hayatını sürdüreceği Seferihisar’da bulunan o çiftlik…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com