Ana sayfa » Güncel » KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE DE, AÇLIK VE SUSUZLUKTAN YAŞAMINI YİTİRDİ!..

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE DE, AÇLIK VE SUSUZLUKTAN YAŞAMINI YİTİRDİ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ankara’da bir şeker hastasının Şehir Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gördüğü süreçte susuzluk ve açlık çekerek şeker koması nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

“KİMSE YANINA UĞRAYIP SU VERMEMİŞ”

Twitter’da koronavirüs tedavisi gören ananesinin vefatı hakkında flood yapan Aysu Sezer isimli hesap, önemli iddialarda bulundu.

Sezer, koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırılan ananesinin açlık ve susuzluk nedeniyle şeker komasına girerek hayatını kaybettiğini söyledi.

10 Ağustos tarihinde koronavirüse yakalanan ananesinin birkaç gün sonra şeker hastalığı nedeniyle durumunun ağırlaştığını belirten Sezer, “Birkaç gün sonra kronik şeker hastaligi olan anneannem sadece “önlem amaçlı” ve şekerini dengelemek düzenlemek için halk sağlığı merkezi tarafından evden alınarak Ankara şehir Hastanesi’ne yatırıldı.

İlk iki gün her şey yolunda gidiyordu fakat daha sonra anneannem güç bela yemek yiyemediğini su vermediklerini bu yüzden su içemediğini anlattı. Doktorları hastaneyi defalarca aradık, telefonlarımızı bir Allah’ın kulu açmadı.

Kronik şeker hastalığı olan, her gün en az iki buçuk litre su içmesi gereken bir kadını, hastane odasına attınız, gece bir serum verdiniz, sabaha kadar uğramadınız ve o kadın sabah tuvalete gidebilmek için kendi serumunu kendi çıkarttı” ifadelerini kullandı.

ŞEKER KOMASINA GİREREK HAYATINI KAYBETTİ!..

Karantina nedeniyle ziyarete gidemediklerini belirten Sezer, “Yine de çıktık geldik, ayaklarıyla gülerek hastaneye giren anneannemi konuşamaz, yiyemez içemez, bitmiş bir halde bulduk. Ağzına damla damla damlattığımız suları bile içemedi çünkü günlerdir bir kişi bile ona Su içirmeye yemek yedirmeye çalışmadı. Hiçbir özel hastane anneannemi almadi. Covid 19 testleri iki kez üst üste negatif çıkan anneannemi maalesef AÇLIK VE SUSUZLUKTAN kaybettim ben.

Daha iyi olsun sağ salim çıksın diye bıraktığımız hastaneden ölüsünü aldık” dedi. Sezer’in iddialarının ardından Sağlık Bakanlığı ve Ankara Şehir Hastanesi’nden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com