Ana sayfa » Yerel » ŞİMŞEK; “İMZALANAN PROTOKOL, DENİZCİLİK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN..”

ŞİMŞEK; “İMZALANAN PROTOKOL, DENİZCİLİK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Tarkan Avcı başkanlığında; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve meclis üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirildi.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla video konferans sistemiyle gerçekleştirilen meclis toplantısında geçen ayın toplantı zabıtları onaylandı. Haziran ayı mizanları onaya sunuldu, oy birliğiyle onaylandı.

Temmuz ayı faaliyet raporunun da video konferansa katılan üyelerle paylaşıldığı İMEAK DTO Aliağa Şubesi Olağan Meclis Toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek’in konuşmasıyla devam etti.

Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in  katılımı ve video konferans yöntemiyle  gerçekleşen İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Ağustos ayı Meclis Toplantısında Milli Eğitim Bakanlığı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası arasında 4 denizcilik meslek lisesi için Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandığını belirterek konuşmasına başlayan İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek şunları söyledi:

“İMZALANAN PROTOKOL, DENİZCİLİK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN..

“İmzalanan bu protokolün denizcilik eğitimi için hayırlı olmasını diliyor, başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk olmak üzere protokolün hazırlanmasında ve imzalanmasında emeği geçen tüm bakanlık mensuplarına teşekkür ederim. Camiamıza hayırlı olsun.”

Başkan Şimşek konuşmasına Aliağa ve Türkiye genelinde gerçekleşmiş olan yük istatistikleri ve elleçlenen konteyner rakamları üzerine de bilgilendirmelerde bulunarak devam etti.

Toplantı dilek ve temennilerin dinlemesiyle sona erdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com