Ana sayfa » Güncel » AFAD’IN GÜN BOYU GÖNDERDİĞİ MESAJLARIN SIRRI AÇIĞA ÇIKTI..

AFAD’IN GÜN BOYU GÖNDERDİĞİ MESAJLARIN SIRRI AÇIĞA ÇIKTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bundan 21 yıl önce, 17 Ağustos 1999 yılında Gölcük’te meydana gelen 17 Ağustos Depremi 45 saniye sürdü. Her yıl anılan deprem, 7,6 şiddetinde gerçekleşti ve 17.480 kişinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra 23.781 kişinin yaralanmasına neden oldu. Deprem bu sene anılırken ilgi çeken bir noktaysa AFAD oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı olarak da bilinen AFAD, bugün itibarıyla birçok kişinin eleştiri odağında buludu. Özellikle peş peşe attığı kısa mesajlarla birlikte sosyal medyada gündeme oturan AFAD, farklı kısa mesajlarıyla dikkatleri üzerine topladı.

AFAD Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu açıklama yaptı..

AFAD, “Bugün 17 Ağustos, hatırlatıyoruz!” şeklinde başlayan ve farklı uyarılarda bulunan 4 adet SMS’i milyonlarca kişinin telefonuna iletti. Yaklaşık 10 saatlik bir zaman dilimi içerisinde AFAD’dan 4 adet SMS alan kişilerse bu duruma tepki gösterdi. AFAD Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu ise bu tepkilere bir açıklama getirdi.

Güllüoğlu, yaptığı açıklamalarda “AFAD’dan gelen SMS’ler üzerine: Telefon çocukta değil. Bir kamu hizmeti olarak operatörlerle birlikte gönderiyoruz. Yani kimse bu işten para kazanmıyor.

AFAD kimseye yürümüyor ama evet hepinizi, bu ülkenin bütün insanlarını çok seviyor. (…) Deprem unutulan bir gerçek, lütfen bu hatırlatmaları dikkatle okuyun. Sizin ve sevdiklerinizin hayatını kurtarabilir” ifadelerini kendi resmi Twitter hesabından paylaştı.

AFAD Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, gönderdiği Tweet dizisini son olarak takipçilerini AFAD gönüllüsü olmaya davet ederek sonlandırdı.

Sosyal medya üzerinde birçok kişi SMS’lerin fazla olduğunu belirtirken birçok kişi de böyle uyarıların olmasının gerektiğini belirtti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com