Ana sayfa » Güncel » TMMOB; “DEPREMLER KONUSUNDA TOPLUMU BİLGİLENDİRMEYE SENDE DESTEK OL..!”

TMMOB; “DEPREMLER KONUSUNDA TOPLUMU BİLGİLENDİRMEYE SENDE DESTEK OL..!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-TMMOB Jeoloji Mühendisleri 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 21. senesi nedeniyle basın açıklaması yaptı. Odanın açıklaması şöyle;

“1999 Marmara Depremi`nin 21.yıldönümü nedeniyle, Odamız İstanbul Şubesi öncülüğünde, depremlerin neden olduğu acıların bir daha yaşanmaması amacıyla bir belgesel film hazırlama çalışması başlatmıştır.

Bu kapsamda farklı kurum ve kuruluşların temsilcileri, bilim insanları, milletvekilleri ile bu konuda duyarlı çok sayıda sanatçı ve televizyon programcısı da gösterdiğimiz çabaya destek vermiştir. Bu çabaya destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.

Belgesel film önümüzdeki aylarda gösterime girecek olup, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi yıldönümünün yaklaşması nedeniyle, ülkemiz insanının bu acıları bir daha yaşamaması adına, “45 Saniye Süren Marmara Depremi” anısına, halkı bilinçlendirme amaçlı “46. Saniye Deprem Spot Filmi” adı altında kısa filmler hazırlanmıştır.

Ülkemiz insanının deprem etkilerinden korunması amacıyla hazırlanan “46. Saniye Deprem Spot Filmleri” ekte paylaşılmakta olup, tüm meslektaşlarımızın ve duyarlı yurttaşlarımızın, Odamızın toplumu bilgilendirme amaçlı bu çabasına, kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak destek vermesini rica ediyoruz.

Depremler konusunda toplumu bilgilendirmeye sen de destek ol ..!!!!”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com