Ana sayfa » Güncel » “YARDIM DAĞITIRKEN TEK KARE RESMİMİ GÖSTERİN, DERHAL İSTİFA EDECEĞİM!..”

“YARDIM DAĞITIRKEN TEK KARE RESMİMİ GÖSTERİN, DERHAL İSTİFA EDECEĞİM!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu’nun kürsüde yaptığı konuşma Ankara’da gerginliğe sebep oldu. Meclis bir anda gerildi…

AKP Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu ”Pandemi sürecinde bazı ilçelerin, pazar yerlerinde herkesin ortasında kameralar önünde yapılan dağıtımlar çok çok üzücü oldu.” sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan sert tepki geldi. Yavaş, ” Yardım dağıtırken, birine iyilik yaparken çekilmiş bir kare fotoğrafımı gösterin, derhal istifa edeceğim” diyerek yanıt verdi.

AKP Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu’nun kürsüde yaptığı konuşma Ankara’da gerginliğe sebep oldu. Bozoğlu’nun ‘Bazı ilçelerimizin pazar yerlerinde, meydanlarında; pandemi sürecinde, sağlık kuralları dikkate alınmadan, herkesin ortasında yapılan dağıtımlar çok çok üzücü oldu.

Oysa başkanım siz yardımları yaparken kameralarla gitmeyeceğiz, hiçbir ihtiyaç sahibini rencide etmeyeceğiz diye güzel bir söz söylemiştiniz.” dedi. Bozoğlu’nun bu sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ”Yardım dağıtırken, birine iyilik yaparken çekilmiş bir kare fotoğrafımı gösterin, derhal istifa edeceğim” diyerek yanıt verdi..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com