Ana sayfa » Yerel » STAR RAFİNERİSİ SIRTLARINDA MAKİLİK ALAN YANGINI!. SOCAR TÜRKİYE’DEN AÇIKLAMA..

STAR RAFİNERİSİ SIRTLARINDA MAKİLİK ALAN YANGINI!. SOCAR TÜRKİYE’DEN AÇIKLAMA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bugün saat 16:00 sularında Star Rafinerisi sahasının üst kısmında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Zaman-zaman sert esen rüzgarında etkisiyle alevler Star ve Petkim Sahasına doğru ilerledi.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz şirket yetkilileri yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerini müdahale ettiğini, ormanlık alana sıçramaması içinde havadan helikopteri ile müdahale edildiği bilgisini verdi.

Yangınla ilgili Socar yönetimi ise az önce şu açıklamayı yaptı;

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü Aliağa Orman İşletme Şefliği’ne bağlı ormanlık alanda henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıkmıştır.

SOCAR Türkiye’nin iştiraklerinin yer aldığı sahanın dışında meydana gelen yangınla ilgili saat 16.00 civarında gelen bilgi üzerine grup bünyemizde bulunan itfaiye ekipleri hızla devreye girerek yangına 10 dakika içinde ilk müdahaleyi yapmıştır.

Bu arada Orman Bakanlığı İl ve İlçe Genel Müdürlükleri ile irtibata geçilirken İzmir Aliağa’daki diğer itfaiye ekipleriyle çevre tesislerden gelen destekle karadan, Orman İl Müdürlüğü’nün yangın söndürme helikopterinin ise havadan müdahalesi devam etmekte olup, yangın kısmi olarak kontrol altına alınmıştır.

Bölgemizde yaşanan yangınla ilgili derin bir üzüntü yaşadığımızı bildirir grup olarak yangının kontrol altına alınması için tüm gücümüzle her türlü desteği verdiğimizi belirtiriz..

Saygılarımızla..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com