Ana sayfa » Siyaset » SAADET PARTİSİ ALİAĞA İLÇE DİVANI TOPLANDI..

SAADET PARTİSİ ALİAĞA İLÇE DİVANI TOPLANDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Divanı toplandı. Haziran ayı ilçe divan toplantısı Saadet Partisi il başkan yardımcısı Turhan Tutumlu’nun katılımı ile ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi.

İlçe yönetim kurulu üyelerinin ve mahalle teşkil temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya ilgi yoğundu. Değişik partilerden istifa edip Saadet partisine üye olanla il başkan yarımcısı av. Turhan Tutumlu ve ilçe başkanı Mahmut KOÇ tarafından yeni üyelere Saadet Partisi rozetleri takıldı .

Haziran ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı ilçe başkanı Mahmut Koç’un açılış konuşması ile başladı.Birim raporları ve temsilci raporlarının alınmasının ardından il başkan yardımcısı Turhan Tutumlu’nun konuşması ile sona erdi.

İlçe başkanı Mahmut Koç açılış konuşmasında, iktidarda olduğu her dönemde milletin yüzünü güldüren icraatları ortaya koyan milli görüş hareketi olarak yeniden milletimizin umudu olma yolunda, gayretli çalışmalarımızı her geçen gün artıracağız dedi.

Tutumlu ise konuşmasında milli görüş iktidarının artık zorunlu hale geldiğini anlatarak bunun yolununda tüm birim başkanlarımızın mahalle temsilcilerimizin ve sandık başkanlarımızın görevlerini çok iyi yapmalarından geçtiğini ifade etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com