Ana sayfa » Siyaset » BAYIR; “37 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM, GÖREVE HAZIRIM..”

BAYIR; “37 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM, GÖREVE HAZIRIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in kurultay öncesi delegelerle yaptığı toplantıdan sonra CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır açıklamalarda bulundu.

CHP’li Tacettin Bayır açıklamasında: “Genel Başkanla yaptığımız son toplantıda; 37 yıldır siyasetin içindeyim eski il başkanı ve milletvekili olarak, yeterince deneyim kazandığımı, göreve hazır olduğumu ve görev istediğimi talep ettim” dedi.

İŞTE BAYIR’IN AÇIKLAMALARI:

CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel’in hafta sonu yapılacak kurultay öncesi, İzmir delegeleriyle birlikte gerçekleştirdiği toplantıya katıldık.
Genel Başkanla yaptığımız son toplantıda; ”37 yıldır siyasetin içindeyim eski il başkanı olarak ve milletvekili olarak, yeterince deneyim kazandığımı, göreve hazır olduğumu ve görev istediğimi talep ettim.

5 yılda; 45 vilayet gezdim. Özellikle; Hakkâri’ye gittiğimde bir üyemiz, 17 yıldır hiç bir milletvekilinin Hakkari’ye gelmediğini, 17 senenin sonunda ilk kez benim geldiğimi söylediler.

Bu yüzden; PM üyesi olacak arkadaşların seyahat engelli olmaması gerektiğini ve vekil çıkaramadığımız yerlerde çalışma yapmaya yatkın kişilerin olması gerektiğini söyleyerek, Görev ve yetki talebinde bulundum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com