Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “HERKES HER KONUDA UZMAN, AMA DERNEĞE ÜYE OLMAYA GELİNCE ORTADA KİMSE YOK!..”

ÖZÜPAK; “HERKES HER KONUDA UZMAN, AMA DERNEĞE ÜYE OLMAYA GELİNCE ORTADA KİMSE YOK!..”

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Marmara EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak sosyal medyadan gündeme dair değerlendirme de bulundu. Özüpak’ın EYT yönetimine ilişkin eleştirilere yanıt verdiği ifadeler şöyle;

“22 dernek birleşti. Üç federasyon kurulma yolundan sonra da Konfederasyon kurulup davayı daha da güçlendirme karaları alındı.

Milletin kürsüsünde Gönül başkan bütün dünyanın gözüne bakarak sorunlarımızı anlattı ve yanımızda olmayanın yanında olmayacağımızı beyan etti.

Akabinde içişleri bakanlığında görüşmeler yapıldı ve hâlâ memnun olmayanlar için daha ne yapmak gerekiyor? Gündem olamıyoruz? Diyorsunuz, dünyanın gündemi olduk. Görüşmeler yaptık, daha ne yapalım?

Soruyorum size biz yönetim olarak daha ne yapalım?

Sabahtan beri 5 telefon aldım. Yok bunu yapın, yok şununla görüşün, basında yer alamıyoruz eleştirilerinden sonra yeter. Biz de çalışan insanlarız ve kendi aracımızla uykusuz kalarak emek vererek bu mücadeleye katkı vermeye çalışıyoruz. Öneri sunulacak ama herkesin her konuda fikri var ve herkes her konuda uzman.

Ama derneğe üye olmaya gelince elini taşın altına koymaya gelince ortada kimse yok, biz ancak bu kadar gündem olabiliyoruz. Yapabilen emek vermek isteyen önce gider derneklere üye olur hakkı için mücadele eder ve gelir bu davanın bir parçası olup bizimle hakkı için mücadele eder.

Ama hiçbir şey yapmadan kenardan seyrederek izleyerek eleştirerek bir yere varamayız ve de varamadık ne zaman biz alanlarda derneklerle mücadeleye başladık dava bugün dünya nın gündemine girdi.

Biraz empati yapın ve bizim yerimize kendinizi koyun..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Kazım 06Eyt 9 Temmuz 2020 - 17:22

Eyt’liler siyasi partilerin arka bahçesi değiliz diyorsunuz ama bazı partilerin yanından ayrılmıyorsunuz. İyi partinin kürsüsünden konuşma yapmak milletvekiliği hazırlıklı acaba. Ya Chp’li belediyelere giden dernek yöneticileri Eyt’liler sizi samimi bulmuyor gönül hanım eğer bir partinin arka bahçesi olacaksanız EYT’li arkadaşlarınızın kurduğu Umut Partisinin arka bahçesi olunuz.

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com