Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK, ÖNCE İYİ PARTİ KÜRSÜSÜNDEN SESLENDİ SONRADA İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜ..

ÖZÜPAK, ÖNCE İYİ PARTİ KÜRSÜSÜNDEN SESLENDİ SONRADA İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISIYLA GÖRÜŞTÜ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugüne değin bir türlü görüşemeyen EYT SYD Derneği Yönetimi için bugün önemli bir gelişme yaşandı.

EYT SYDD Genel Başkanı Özüpak ve yönetimine Bakan Süleyman Soylu tarafından randevu verildi. EYT’lilerin Soylu’nun yardımcısı ile görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek, EYT’lilerin sorunlarını kendisine aktarmak, EYT’yi EYT’lilerden dinlemesini sağlamak için pek çok kez girişimde bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve yönetimi, Cumhurbaşkan ile görüşmeye bir adım daha yaklaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile temasa geçen EYT SYDD Yönetimi, randevu almayı başardı. Soylu’nun yoğun gündemi nedeniyle Özüpak ve yönetimi, Soylu’nun yönlendirmesiyle bugün saat 14.15’te Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erbil ile görüşmeye gitti. Bugün İYİ Parti Grubu’na katılarak kürsüden konuşan Özüpak, akabinde yönetimi ile Erbil ile görüşmek üzere Bakanlığa geçti.

Görüşmede EYT’lilerin talepleri ve çözüm önerileri aktarılacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu talebi yenilenecek.

Bugün Başkan Özüpak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti ile partinin grup toplantısına katılım, millet kürsüsüne çıktı. Burada EYT’lilerin sorunlarını dile getiren ve çözüm isteyen Özüpak, hükümete demokratik yollardan gözdağı da verdi.

31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi de sandık uyarısı yapan Özüpak, milyonlarca EYT’linin kendisine olan güveni ile bu restinin karşılığını iktidara kanıtlamıştı. EYT’liler, kendilerini gündemine almayan AKP ve MHP ittifakına, sandıkta kaybettirmişti.

Aileleriyle birlikte 15 milyonun üzerinde bir seçmen kitlesine sahip olan EYT’liler, kırmadan, dökmeden demokratik yollarla hakkını ararken seçim sonucunu değiştirmeleri üzerinden algılara maruz kalmış, muhalefet partilerinin arka bahçesi haline geldiklerine dair yafta yemişti. Ancak bu yafta, EYT’lilerin üzerine yapışmadı.

Onların derdi seçim değil, geçimdi. “Türemiş”, “Çift dikiş” ve benzeri söylemlere rağmen onlar diyalog kurmaya çalışmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerini dinlemesini istemişti. Bu mümkün olmayınca elbette ki ellerindeki tek gücü, demokratik haklarını, kendilerine destek olanlardan yana kullanmışlardı.

Üstelik EYT’lilerin içinde AKP ve MHP’ye yıllarca oy vermiş nüfuslu bir kitle vardı. O kitle de Erdoğan’ın “Seçim kaybetme pahasına yok” söylemleriyle bu partilere küstü.

“BİZİ ANLAYAN, BİZİ DİNLEYEN…

” İşte EYT SYDD Genel Başkanı bugün kendilerine konuşma hakkı veren, kendilerini dinleyen İYİ Parti’nin kürsüsünden seslendi iktidara. Kendilerinin yanında duranlardan yana oy kullanacaklarını tekrar hatırlattı.

Özüpak, şunları kaydetti: “Mücadelemizde bugüne kadar olduğu gibi kırmadan, dökmeden, demokratik sınırlar içerisinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz.

Bunu yaparken de haklı olmaktan doğan gücümüzle ilk fırsatta birlik ve beraberliğimizle en güzel tepkimiz demokratik hakkımızı kullanırken sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanacağımızı bir kez daha bu kürsüden hatırlatırız..”

https://www.youtube.com/watch?v=ZS3R0JU6mTY&feature=share&fbclid=IwAR2IATlPGf_VJEgxC9ZdDBw8L86Tefs7oGaHmKRIRVF5Q0zDK5T4F9j9tm0

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com