Ana sayfa » Güncel » “İSG BİRLİĞİ OLARAK SÜRECİ EN YAKINDAN VE BİRE BİR TAKİP EDİYORUZ..

“İSG BİRLİĞİ OLARAK SÜRECİ EN YAKINDAN VE BİRE BİR TAKİP EDİYORUZ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İş Sağlığı ve Güvenliği Birliği Sakarya-Hendek’teki Havai Fişek Fabrikasında meydana gelen ve 7 işçinin ölümüyle sonuçlanan patlama ile ilgili yeni bir basın bildirisi yayınladı. Sürecin hassasiyetine dikkat çekilen bildiri metni şöyle;

“Son derece hassas bir dönemden geçiyoruz ve hepimiz haklı olarak tepki göstermek yada katkı sağlamak istiyoruz. İSG BİRLİĞİ adına oluşturduğumuz heyet (görünen ve görünmeyen ekip) ilk günden uzman arkadaşımızla iletişime geçip hemen ertesi günde yüzyüze görüştü ve planlamamızı yaptık.

Uzman Arkadaşımızın kendi avukatı vardı, ancak daha ilk gün davaya bakamayacağını söyleyerek Avukatı bıraktı, hemen akabinde Uzman Arkadaşımıza Avukat desteği sağladık ve Gözaltına alınmadan önce iletişime geçirdik Avukatımızla, şu anda da aile bizim avukatımızla ilerlemekte.

Süreç hassas ve takdir edersiniz ki basında yada sosyal medyada çıkan haberler yada yayınlar hem süreci hem de bizleri fazlasıyla etkiliyor. Doğru hareketi en doğru dönemde yapmak ile ilgili endişelerimiz var, hepimizin yapacağı en ufak bir söylem bambaşka yerlere götürebilir konuyu , bu nedenle bizzat İSG BİRLİĞİ olarak sosyal medya paylaşımlarımızı bile kendi içimizde tartışmadan yayınlamıyoruz.

Ve yine bu hassas dönem nedeniyle sosyal medya üzerinden hiçbir söylemede çok fazla karışmamaya dikkat ediyoruz…Emin olun ki süreci en yakından birebir takip ediyoruz ve en kısa sürede hepimizin üzerine ne düşüyorsa yapmak için bir yol haritası ile ortaya çıkacağız.

Sadece doğru zaman ve doğru hamle. Amacımız Uzman arkadaşımıza zarar vermek değil, yardımcı olmaya çalışmak. Sizlerin de bu sürece ama hukuki boyutta ama teknik görüş kısmında katkı sağlamak istemeniz durumunda İSG Birliğindeki herkese ulaşıp katkılarınızı sağlayabilirsiniz.

Katkı sağlamak isteyen herkese kapılarımız açık. Mümkün olan en kısa sürede herkesle ortak noktada görüşmek üzere,

Not: Kişinin özlük haklarına saygıdan ötürü isim zikretmemeye özen gösteriyoruz,

Saygılarımızla..”

İSG BİRĹİĞİ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com