Ana sayfa » Siyaset » SP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATINDAN EMEKLİ-SEN STANDINI ZİYARET..

SP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATINDAN EMEKLİ-SEN STANDINI ZİYARET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı Demokrasi Meydanındaki Emek-Sen standını ziyaret etti. Başkan Koç üye kaydı yapmak amacıyla açılan standı ziyaret nedeni olarak şunları söyledi;

“Saadet Partisi Aliağa ilçe teşkilatı olarak Aliağa Emekli Sen Şube Yönetimince Demokrasi Meydanındaki üye kaydı standını ziyaret ettik, kendilerine başarılar diledik.

Ben de bir emekli olarak emeklilerin hayat standartlarının çok düşük olduğunu bu haksızlığın ancak Saadet Partisi iktidarında giderileceğini dile getirdim.

Çünkü biz, takdir edersiniz ki geçmişte Genel Başkanımız merhum Erbakan Hocamızın Başbakanlığı döneminde denk bütçe yapılarak tüm sosyal kesimlerin hükümeti olduğumuzu herkese göstermiştik. Bunu yaptık, yaptığımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeter ki halkımız bizlere bu yetkiyi versin.

Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, milli görüş iktidarında gerek komisyonlarda gerekse belediyelerde destanlar yazdık yine de yazarız. Başta emekli vatandaşlarımız olmak üzere tüm toplum kesimlerine rahatlatacak politikalar yeni milli görüş iktidarında bir kez daha halkımızın hizmetine sunulacaktır..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com