Ana sayfa » Güncel » KIRGÖZ’E DİKİLİ EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDAN PROTESTO!..

KIRGÖZ’E DİKİLİ EMEK VE DEMOKRASİ PLATFORMUNDAN PROTESTO!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in Kuzey aksındaki Dikili İlçesinin CHP’li Belediye Başkanı Adil Kırgöz İlçesinde bulunan Muammer Aksoy Parkına belediyece yapılmak istenen tuvalete getirilen eleştiriler ile ilgili son derece ilginç sözler sarfetti.

Dikili-Emek ve Demokrasi Platformu ile konuya yönelik olarak 2.5 saatlik bir görüşme yaptığını söyleyen Kırgöz şu ifadelerde bulundu;

“Bu düşünceyi kabul etmiyorum arkadaşlar, diyorlar ki Muammer Aksoy Parkına tuvalet yapılıyor ADD’yi kuran şahsa, aydınımıza hakarettir. Buna sadece gülüyorum. Bugün Nazım Hikmet Parkında 2 tane tuvalet var. Bu Nazım Hikmete değerli aydınımıza hakaret midir, saygısızlık mıdır?.

Bugün 75. yıl Cumhuriyet Parkında tuvalet var. Yıllar önce kanalizasyon seviyesinden düşük yapılmış olabilir hata. Çalışmadı da yerin altında. Oraya içinde duşu olan, engelli tuvaleti olan, çocuk bakım odası olan bir tuvalet yaptık ve halkın kullanımına açtık. Bu, Cumhuriyete olan saygısızlık mıdır?, bu zihniyeti kınıyorum.

Dikili’ye hizmet getirmek için Büyükşehirin kapısından ayrılmıyorum. En az haftada iki gün toplantım oluyor. Bahriye Üçok Caddesinde asfalt istemiyoruz diyorlar, sen istemeyebilirsin.

Burada Kırgöz’ü dinleyen Dikili’lilerden bazıları, bende istemiyorum şeklinde tepki gösterdi, Kırgöz, dende istemeyebilirsin ama yapacağız yanıtını verdi. Kırgöz şöyle devam etti;

“Bu millet Dikili’de yıllardır toz yutmaktan bıktı. Bazı Dikili’liler burada söze girip asfalt istemiyoruz dedi. Kırgöz, kardeşim burada belediye başkanı konuşuyor, dinlemesini bileceksin diye tepki gösterdi. Yıllarca bu millete inşaatların temellerine atılan dolgu malzemesini yol malzemesi diye yollara döşeyip toz yutturdular. Hepsini kaldıracağız, kilit parke taşı yapacağız, asfalt yapacağız diye devam eden Kırgöze, elini sallayarak konuşma başkan diye uyarı da bulunuldu.

Arttk bu millet toz-toprak yutmayacak diyen Kırgöz konuşmasını bitirip alanı terk etti. Nereye gidiyorsun başkan, bizde konuşmak istiyoruz diyen hemşehrilerine dönerek, yine bu milleti tozdan-dumandan kurtaracağız yanıtını verdi.

Kırgöz’ün alandan ayrılmasından sonra Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri slogan atarak Kırgöz’ü protesto etti..

https://www.facebook.com/kuzeyegehaber/videos/273043927244219/

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com