Ana sayfa » Güncel » GÖNÜL BAŞKANDAN ELEŞTİRİLERE CEVAP; “BÖLÜNDÜ PARÇALANDI SÖZLERİNE SÖZÜMÜZ VAR…”

GÖNÜL BAŞKANDAN ELEŞTİRİLERE CEVAP; “BÖLÜNDÜ PARÇALANDI SÖZLERİNE SÖZÜMÜZ VAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül BORAN ÖZÜPAK , “Sen EYT li arkadaşım, kardeşim, ağabeyim ya da ablam, bakalım kaç kişi evet hakikaten hakkımı istiyor ve elimi taşın altına koyacağım diyerek EYT’lilere seslendi.

Gönül Başkan diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yıllarca verilen mücadelede içinde bulunduğumuz süreçte özellikle STK laşarak yani dernekleşerek sihirli bir değneğimiz varmış gibi yasayı çıkaracakmışız gibi yüklenmeler, karalamalar nedir arkadaşım.

Bir dernek üyeliğine bile korkuyla bakan sen eytli kardeşim sİzin hakkınızı savunabilmesi için bu STK sen yoksan ne kadar yol alacak. Oturduğun yerden davulun sesi o kadar hoş gelir ki eminim o keyifle armut piş ağzıma düşün tatminkarlığını yaşayansın.

Oysa ki bu mücadele başta önder olan arkadaşlarımızın başlangIcı ve bir STK laşmayla gelinen süreci yaşattı hepimize.

Neden korkarsın , paran mı yok(klasik olacak ama içme sigara bir ay,) çocuğun işe mi girecek ( bizim çocuklarımız çocuk değil mi ?) , İşten mi atılacaksın ( biz çalışan değil miyiz ), Başına bir hal mi gelecek (taşın altında elimiz kolumuz bütün bedenimiz var merak etme) .

Gönül Başkan bu işi yapamıyor diyenlere sözüm , gel arkadaşım daha iyisini yapacaksan fedakarlığınla, özverinle ben de senin yanında olacağım. Yeter ki korkma elini taşın altına koy (diğer başkanları ve yönetim kurulu arkadaşlarım gibi .)

Asla bir amacım olmadı EYT hak mağduriyetinde. Önce kendi hakkım olarak girdim davama. Aama gelinen süreçte herkesi haklarından haberdar etme çabamızla bugünlere geldik. Verdiğimiz mücadelede kocaman bir aile olduk. Çok pes ettim ama asla yılmadım, tekrar tekrar ayağa kalktım.

“KARŞILIKLI SAYGI ÇERÇEVESİNDE HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIM..”

Yaptığımız faaliyetlerle herkesi. herkesi memnun edemeyeceğimizi de biliyoruz. Kimseye yaranmak zorunda kalmadık kalmayacağız. Asıl olan davamızın önemidir, verdiğimiz mücadeledir.

Milletvekilliğine oynuyor diyen arkadaşlarım eğer ki öyle bir teklif gelirse sizin olurlarınız olmadan asla bu yola girmem bunu da bilesiniz .
Yeri geldi karalamalara davamızı açtık. Amaç edindiğimiz davamızdan asla taviz vermedik .

“BÖLÜNDÜ PARÇALANDI SÖZLERİNE SÖZÜMÜZ..”

Art niyete bürünüp yanımızda olup da kendini bir yerlere koymaya çalışan siyasi , ticari vs yer edinmeye çalışan arkadaşlarımıza da sözüm var. EYT nin asla üzerine basamayacaksın. Milyonların hakkı üzerinden oynamayacaklığını hiç bir zaman UNUTMAYACAKSIN.

UZUN LAFIN KISASI daha da detayları bizde kalarak sevgili EYT li kaderdaşım , GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN ARKADAŞLARIMIZI UNUTMAYIP DESTEK OLMAK (SOSYAL MEDYA YA DA ALANLARDA DERNEK ÜYELİKLERİNİZLE AYAKTA KALMAYA SEBEP OLARAK (FACEBOOK SAYFA ÜYELİĞİ DERNEK ÜYELİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ DEĞİLDİR.) )

YANIMIZDA OLDUĞUNU GÖSTERMENİZ ile , UMUTSUZ OLMAYIP ÇARENİN DE SİZ OLDUĞUNA İNANDIĞINIZ ANI YİTİRMEMENİZ TEMENNİSİYLE ;
BEN VE BENİM GİBİ DAVASINA İNANAN ARKADAŞLARIMLA OLMAKTAN GURURLUYUM .

TEŞEKKÜR EDİLEN değil, HERKESİN GÖNÜLLÜLÜKTEN ÇIKIP SORUMLULUKLA HAKKINA SAHİP ÇIKANLARLA YOL ALMASINI DİLERİM.
SAĞLICAKLA KALMANIZI CANI GÖNÜLDEN DİLEYENİM..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com