Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » PLAYSTATİON 5’İN FİYATI TÜRK OYUNSEVERLERİ ÜZECEK!

PLAYSTATİON 5’İN FİYATI TÜRK OYUNSEVERLERİ ÜZECEK!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Japon teknoloji devi Sony’nin bu yıl içerisinde çıkaracağı oyun konsolu PlayStation 5’in fiyatı Amazon Birleşik Krallık’ta ortaya çıktı. Ortaya çıkan görseldeki fiyat, PS5 almak isteyenlerin kalbini kıracak cinsten.

Web Tekno’nun aktardığına göre; yarın Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5 için bir etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte konsolun kendisiyle birlikte konsola çıkacak olan oyunların tanıtılması bekleniyor. Etkinlikte duyurulmayacağı beklenen bir şey varsa o da konsolun fiyatı.

Sony, konsolun fiyatını resmi olarak yarın açıklamayacak olsa da konsolun fiyatına dair oldukça güçlü bir iddia ortaya atıldı. 2 TB depolama alanına sahip PlayStation 5’ın fiyatı, Amazon Birleşik Krallık’ta ortaya çıktı.

Yukarıdaki görsel, Wario64 isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Paylaşılan görsele göre 2 TB’lık PlayStation 5’ın fiyatı 599,99 pound, yani vergisiz hâliyle 5.198 TL.

Konsolun fiyatının 400 ile 600 dolar arasında değişeceğine dair söylentiler bulunuyordu. Görünüşe göre konsol, söylentilerdeki bu rakamların en üst basamağından raflardaki yerini alacak.

Arada kur farkı olsa da PS5’in Avrupa ülkelerinde 599 euro, ABD’de ise 599 dolardan çıkacağı varsayılıyor.

Türkiye’de fiyatın vergiler nedeniyle daha yüksek olması bekleniyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com