Ana sayfa » Güncel » GÜRER; “EYT İLE İLGİLİ OYLAMA OLSUN, İKİ DAKİKA DA BİTİRELİM..”

GÜRER; “EYT İLE İLGİLİ OYLAMA OLSUN, İKİ DAKİKA DA BİTİRELİM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’li vekillerin bekçilerle ilgili oylamayı yavaşlatmasının ardından AK Partili vekiller tepki gösterirken, CHP’li Ömer Fethi Gürer ‘EYT ile ilgili bir oylama yapın beş dakikada bitirelim’ dedi.

CHP’liler, oylama kabininde uzunca bir süre kalırken CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Sayın Meclis Başkanım, Sayın Meclis Başkan Vekilim, şu anda biraz önce Sağlık Bakanı’mızın bir ‘tweet’i vardı: “Aman sosyal mesafeye dikkat.” diye.

Biraz önce oylama sırasında sosyal mesafe konusunda ciddi sıkıntılar vardı. Biz, CHP Grubu olarak oylamayı 2 hassasiyet üzerinden ele alıyoruz: Bir; sosyal mesafeye dikkat etme, iki; kabine giren arkadaşlarımız, geçen hafta perşembe günü bir sivil darbeyle onu seçen seçmenlerinin iradesine darbe yapılan Enis Berberoğlu bu kabinde niye yok?

“Enis Berberoğlu bu kabinde olsaydı ne düşünürdü, nasıl karar verirdi?” diye düşünerek Enis Berberoğlu’na ve ona darbe yapanları düşünerek oy kullanıyor arkadaşlarımız” sözleri ile açıkladı.

AK Parti ve MHP’li vekiller duruma tepki gösterirken AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’nin “5 dakikada 5 kişiyi oylayamayanlara memleket teslim edilmez” sözleri üzerine CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,

“Siz her gün insanları içeri atıyorsunuz görünmüyor da biz oy kullanırken böyle bunları, onu mu görüyorsunuz. Dışarıda gazeteci koymadınız hakkınızda yazı yazan.

EYT’yle ilgili oylama olsun hemen bir dakikada bitirelim” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com