Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE KAÇ FATURA ASKIDAN İNDİRİLDİ?

İZMİR’DE KAÇ FATURA ASKIDAN İNDİRİLDİ?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer pandemi sürecinde başlattığı “Başkanın Günlüğü” paylaşımlarına devam ediyor.

Başkan Tunç Soyer bugünkü notlarında askıda fatura uygulaması hakkında rakamları paylaştı.Soyer, askıda fatura kampanyasında bugüne kadar 11 bin 655 faturanın askıdan alındığını belirtti. Geri kalan faturalarında ise kısa zaman askıdan alınacağına inandığını ifade etti.

İŞTE BAŞKAN SOYER’İN PAYLAŞIMI:

“Günaydın sevgili İzmirliler. Pandemi sürecinde başlattığımız dayanışma kampanyası sürüyor.Desteklediğimiz ailelere dün 249 gıda paketi gönderdik. 1-5 yaş arası çocuğumuza süt ulaştırdık. Bir kilogramlık paketler halinde 400 kavurmayı da yardım paketleriyle birlikte dağıttık.

Engelliler için 29 yurttaşımıza uzaktan eğitim verdik.Ekiplerimiz ihtiyacı olan 49 kişinin evlerine gidip kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Evinden çıkamayan 65 yaş üzeri 28 büyüğümüzün İZSU abonelik işlemlerini evlerine giderek yaptık.

Öte yandan askıda fatura dayanışmamız ‘Bizİzmir’ üzerinden sürüyor. Bugüne kadar 11 bin 655 faturayı askıdan alarak iyilik hareketine çok önemli katkıda bulundunuz.Askıda bekleyen 3 bin 855, onay bekleyen 284 fatura daha var.

Kısa süre içinde askıda hiç fatura kalmayacağına inanıyorum.Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hoşça kalın değerli İzmirliler..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com