Ana sayfa » Güncel » ANNE-BABA KORONA’YA YAKALANDI, ÇOCUKLAR AYNI EVDE TEHLİKE İÇİNDE, İMDAT BEKLİYOR!..

ANNE-BABA KORONA’YA YAKALANDI, ÇOCUKLAR AYNI EVDE TEHLİKE İÇİNDE, İMDAT BEKLİYOR!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Veli ve Kader Biçer çocukları, Ensar, Ebrar ve Erva Biçer ile Mısır’ın başkenti Kahire’de yaşıyorlar. Baba Veli Biçer bir kumaş baskı fabrikasında çalışıyor.

10 gün kadar önce hastalık belirtileri başlıyor eşiyle kendisinde.

İddiaya göre kimse doğru-düzgün ilgienmemiş hastanede Biçer çiftiyle. Gittikleri ilk hastane de test yapılmadığı söylenmiş kendilerine. Ailenin oğlu Ensar internet’ten hangi hastanelerde test yapıldığını öğrenmiş.

Gittikleri hastanede Kovid-19 testini bile güç bela yaptırabilmişler, iki gün sonra testlerinin pozitif çıktığı söylenmiş fakat tedaviye yönelik hiç bir şey yapılmamış çifte.

Karantinaya da alınmamışlar. Kendi-kendilerini izole etmişler kaldıkları evin yatak odasında. Ailenin üç çocuğu korku içinde Ensar birilerine ulaşmayı denemiş defalarca.

Çocuklar çok zor durumda, onlarında hayati tehlikesi var. Anne-babanın durumu gün geçtikçe kötüye gidiyor. Ensar, kardeşleri için büyük bir endişe duyduğunu söylüyor ve şunları ifade ediyor;

“Lütfen bize yardım edin. Sesimizi, çığlığımızı yetkililere ulaştırın. Hepimiz çok büyük bir tehlike içindeyiz. Burada hepimiz ölmüş olsak kimsenin haberi olmayacak. İnsaniyet namına sizlerden yardım bekliyoruz, duyun sesimizi!..”

Aileye ulaşmak için;

Veli Biçer: 0546 471 41 66

Ev telefonu; +201091820074

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com