Ana sayfa » Güncel » CEYHAN; “SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ DEVAM ETMESİNDE FAYDA VAR..”

CEYHAN; “SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ DEVAM ETMESİNDE FAYDA VAR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Profesör Doktor Mehmet Ceyhan bir televizyon programına bağlanarak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin konuştu.

Ceyhan sağlık açısından kısıtlamanın devam etmesi gerektiğini ifade etti. Ceyhan “Ama diğer taraftan, bir ülke sürekli sokağa çıkmayarak, iş yerlerini kapatarak kendi varlığını sürdüremez” dedi.

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Mehmet Ceyhan bir televizyon programına görüntülü bağlandı. Ceyhan, Türkiye’nin günlük koronavirüs tablosunu değerlendirdi. Ceyhan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin de konuştu.

“SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ DEVAM ETMESİNDE FAYDA VAR”

Mehmet Ceyhan, sağlık açısından sokağa çıkma kısıtlamasının devam etmesinde fayda olduğunu söyledi.Sokağa çıkma kısıtlamasının devam etmesinde fayda olduğunu belirten Ceyhan “Ama bir taraftan da işin ekonomik boyutunu unutmamak lazım.

Bir ülke sürekli sokağa çıkmayarak, iş yerlerini kapatarak kendi varlığını sürdüremez. Mutlaka bazı tedbirler kaldırılacak ya da konacak. Her kaldırılan tedbirin risk oluşturduğunu düşünmek lazım.

Şöyle bir ortam düşünün; bütün insanlar dışarıya çıkın dediğinizde maskesini düzgün takıyor ve fiziksel mesafeye dikkat ediyor. Sizin zaten hiçbir tedbir almanıza gerek kalmaz ki o zaman.

Düğün ve nişanlarını yaparsınız, barları ve restoranları açabilirsiniz. Camilerde ibadetinizi yapabilirsiniz. Bütün bu problemler bazı insanların kurallara uymaması nedeniyle ortaya çıkıyor. Herkes kurallara dikkat ederse virüsün insanlara bulaşma şansı yok” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com