Ana sayfa » Güncel » “HAYDİ İZMİR, KRİZDEN ETKİLENENLERE CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDELİM..”

“HAYDİ İZMİR, KRİZDEN ETKİLENENLERE CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDELİM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ‘Başkanın günlüğü’ paylaşımlarına devam ediyor.

İzmirliler’e yeni normal önerilerinde bulunan Başkan Soyer, askıda fatura uygulamalarında son durumu açıklarken yardım paketlerindeki yeni hedefini de açıkladı.Soyer günlüğünde şu ifadelere yer verdi:

Günaydın sevgili İzmirliler,

Dört günlük bayramı kısıtlamada geçirdik ve bugün ‘yeni normal’ denilen hayatımıza başladık.Lütfen salgının devam ettiğini unutmadan yaşamımımıza devam edelim.

Bayramı bayram gibi yaşayamadık. Büyüklerimizi ziyaret edemedik, kaybettiğimiz yakınlarımızın mezarlarını ziyarete gidemedik. Ben dün Kadifekale Şehitliği’ne giderek bu vavtan için canını veren aziz şehitlerimize sizler adına çiçek bıraktım.

Bayramda askıda su faturası kampanyasına büyük ilgi gösterdiniz ve dün itibariyla tam 10 bin 795 ödenemeyen su faturasını askıdan aldınız. Onaylanmış ve ödemeyi bekleyen 7 bin 753 fatura daha askıdan alınmayı bin 118 fatura da onaylanmayı bekliyor.

Haydi İzmir krizden etkilenenlere can suyu olmaya devam edelim.Dayanışma ağımız sayesinde bugüne kadar metropolde 117 bin 75 metropol dışı 19 ilçede de 30 bin 50 olmak üzere toplam 147 bin 125 aileye yardım kolisi ulaştırdık.Hedefimizde 50 bin aileye daha var.

Sürecin sonunda 200 bin aileye destek paketi ulaştır ulaştırmış olacağız.Salgının yarattığı ekonomik krizin etkileri her geçen gün daha fazla hissediyor. Halkın Bakkalı üzeriden dayanışmaya katılmak isteyenleri bekliyoruz.

Bir yandan da yatırımlarımız sürüyor. Üçkuyular- Narlıdere metro hattında tünel kazma işlemi bu süreçte yavaşladı ama durmadı.Önümüzdeki günlerde daha da hızlanacağız.

Pandeminin yarattığı küresel kriz ortamında Narldıre metro hattı için 5 milyon auroluk kredi sözleşmesine imza attık.

Metro projeleri önceliğimizdir. Hoşça kalın sevgili İzmirliler..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com