Ana sayfa » Güncel » BÜYÜKŞEHİR’DEN 430 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ..

BÜYÜKŞEHİR’DEN 430 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün, dayanışma kampanyası, altyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkanın Günlüğü’nde bugün;”Günaydın, iyi bayramlar sevgili İzmirliler…Bayramda dört günlük kısıtlamanın şehir içindeki zor altyapı çalışmaları için son fırsat olacağını düşünerek ekiplerimiz tatil yapmadı.

Altınyol’un kara tarafının asfalt çalışması devam etti. Bu kısıtlamadan yararlanıp Kemeraltı’nda zemini bozulan sokaklara da girdi ekiplerimiz.Ayrıca kısıtlamada kapalı olan sebze halinin zemininin iyileştirilmesi için de hummalı bir çalışma başladı.

Burada yapılan özel araç otoparkı ile büyük bir sorunu da çözmüş olacağız.Ramazan’da yürüttüğümüz iftar kampanyasında sizlerin de katkısıyla bir ayda 430 bin kişiye iftar yemeği ulaştırdık.

Bayramla birlikte bu kampanya bitti ama, yardım paketi kampanyamız Halkın Bakkalı üzerinden devam ediyor.Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bugün ve yarın 130 araç, 400 personel ve gönüllüyle dayanışma paketini ulaştırmayı sürdürecek.

Metropol dışındaki 19 ilçede Yerel Hizmetler Müdürlüğü personeli de hizmetlerin sürmesi yardımların ulaşması için canla başla çalıştı. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Belki de yaşadığımız en ilginç bayram ama sağlık her şeyin başı.Daha güzel yaşayacağımız bayramlarda buluşmak üzere hoşça kalın sevgili İzmirliler..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com