Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI ANNELER BU BAYRAM DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ..

ALİAĞA’LI ANNELER BU BAYRAM DA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’lı anneler, İstanbul Kardelen grubunun desteğiyle her bayram öncesi olduğu gibi bu ramazan bayramında da Aliağa’lı ihtiyaç sahibi çocukları unutmadılar.

Grup adına konuştuğumuz Tuğba Albayrak yapılan organizasyona ilişkin şunları söyledi;

“Aralarında ben ve eltim Leyla Albayrak’ında bulunduğu Aliağa’lı anneler İstanbul Kardelen Grubundaki Abilerimizin desteğiyle bu bayramda da güç birliği yaparak topladığımız yardımlarla ihtiyaç sahibi 50 ailenin çocuklarını yine bir bayram öncesi giydirdik. Yaşadığımız şu zor günlerde onlara bir ölçüde umut olup neşe verebildiysek ne mutlu bizlere.

“KÜLTÜR MAHALLESİNDEKİ ORGANİZASYONU MUHARREM BEYLE BİRLİKTE YAPTIK..”

Yeni Mahalle ve Kültür Mahallesinde ikamet eden çocuklara yönelik yardımlarımızı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kendi mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelerden oluşturduğu liste ile Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen beyle birlikte organize ettik.

Aslında dağıtımı daha önce yapacaktık ancak Koronavirüs salgınından kaynaklanan zorunlu nedenlerle bugün yani arife günü yapabildik.

Yardımlaşmayı ve özellikle de çocukları sevindirmeyi, onları mutlu etmeyi çok seviyoruz, ömrümüz ve gücümüz yettiğince bu türden organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle bütün Aliağa’lıların mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, bayramın milletimize ve dünyaya, huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com