Ana sayfa » Güncel » “CAMİLERİN SES SİSTEMİ YOL GEÇEN HANI DEĞİLDİR..”

“CAMİLERİN SES SİSTEMİ YOL GEÇEN HANI DEĞİLDİR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- İzmir’de dün cami hoparlörlerinden Çav Bella şarkısı çalınması kentte büyük tepkilere yol açarken, konuyla ilgili AK Parti ile CHP yine karşı karşıya geldi.

AK Parti cephesi, camilerden çalınan çav bella şarkısı konusunda henüz açıklama yapmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan açıklamalar yapmasına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’den çok sert tepki geldi.

Sertel, “İnsanlara iftira atarak siyasi çıkar sağlamaya çalışmak utanmazlıktır.” ifadelerini kullandı.CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin açıklamalarını paylaşarak sert eleştirilerde bulundu.

Sertel, “İzmir’in minarelerinden çav bella çalmak hem ayıptır hem günahtır. Bu densizliği yapanlar kimse derhal yakalanmalı ve yargıç karşısına çıkarılmalıdır. İzmir Müftülüğü bu olayı soruşturmalı ve gerçekleri ortaya çıkarmalıdır. Camilerin ses sistemi yol geçen hanı olamaz.” dedi.

Sertel, Bu çirkin olayı gerçekleştirenleri ortaya çıkaracakları yerde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i suçlayan AKP İl Başkanı K. Ali Sürekli’ye söylenecek söz çok ama ben yalnızca bir cümle kurayım: İnsanlara iftira atarak siyasi çıkar sağlamaya çalışmak utanmazlıktır.” şeklinde konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com