Ana sayfa » Yerel » CHP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI KORONA GÜNLERİNDE DE HALKIN YANINDA..

CHP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI KORONA GÜNLERİNDE DE HALKIN YANINDA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan hemşireleri unutmadı.

12 Mart Dünya Hemşireler Günü’nde ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret eden Oğuzhan fiziksel mesafe koşullarını gözeterek kurumlarda görev yapan sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi ve hemşirelerin gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

“Sağlık sistemimizin omurgasını oluşturan hemşirelerimiz”

Hemşirelerin her zaman zor koşullar altında çalıştığını vurgulayan İOğuzhan özellikle korona günlerinde görevlerinin daha da zorlaştığını belirterek şunları söyledi;

“Her zaman zor koşullar altında sağlığımız için büyük bir özveri ile alın teri döken hemşirelerimize bu günler için şüphesiz ayrı bir paragraf açmak gerek. Onlara bu sıkıntılı süreçte gösterdikleri çaba, emek, fedakârlık için ne kadar teşekkür etsek az.

Hayatlarını hiçe sayarak, riske ederek en ön saflarda mücadele eden alın teri döken hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte hayatını kaybeden hemşirelerimize de rahmet, tedavileri devam edenlere de acil şifalar diliyorum.

Sağlık sistemimizin omurgasını oluşturan hemşirelerimize sağlıklı mutlu günler diliyor 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nü kutluyorum..”

“Dezavantajlıların yanında olduk”

Dünyanın ve ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini ancak her şeye rağmen hayatın devam ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan bu süreçte riskli meslek gruplarında yer alıp çalışmak zorunda olan olduğu gibi çok sayıda kişinin de işinden ekmeğinden olduğunu anımsattı.

Oğuzhan: “Korona sürecinde biz de elimizden geldiğince dezavantajlı durumda bulanan yurttaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Bundan böylede aynı samimiyet ve şevkle yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi

“Bu bayram bir çocukta sen giydir”

Korona sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Dükkânını kapatan işinden olan binlerce insanın olduğu ilçemizde sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı günlerin neredeyse tamamında yurttaşlarımıza halkımıza faydalı olmak işçin çalıştık.

Bu süreçte ilçe örgütümüzle birlikte temel ihtiyaç maddelerden oluşan yüzlerce yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Aynı şekilde hala sorun olsa da yokluğu krize neden olduğu günlerde esnaflarımıza maske dağıtımında bulunduk. İlçemizdeki tüm sağlık çalışanlarımıza koruyucu maske siperlik ulaştırdık.

Şimdi de aynı şekilde uzun süredir kapalı bulunan berber ve kuaförlerimize koruyucu siperlik ve dezenfektan yardımı yapıyoruz. Önümüz bayram çok sayıda baba işsiz olduğu için çocuğuna bayramlık alamayacak durumda, onları düşünerek bir kampanya başlattık ve “Bu bayram bir çocuk ta sen giydir” kampanyamız devam ediyor. “ dedi.

“Günü birlik değil çok daha güçlü tedavi edici ve kalıcı çözümler gerekiyor.”

Korona sürecinin toplumu fazlasıyla yıprattığını ve ilerleyen günlerde daha da yıpratıcı olabileceğini belirten Oğuzhan “Kredisini, faturasını, kirasını taksitini ödeyemeyen çok sayıda insanımız maalesef uzunca bir süre desteğe ihtiyaç duyacak gibi görünüyor.

Biz bugüne kadar bize gelen herkese yardımcı olmaya çalıştık bundan sonra da yardımcı olmaya çalışacağız. Ancak hükümetin günü birlik değil çok daha güçlü tedavi edici ve kalıcı çözümler üretmesi gerekir. Yoksa ilerleyen günlerde yurttaşlarımızın çok daha büyük sıkıntılar çekmesi kaçınılmaz olacak ” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com