Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA 11 MAYIS’TA BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI AÇILIYOR..

ALİAĞA’DA 11 MAYIS’TA BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI AÇILIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-11 mayıstan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber kuaför güzellik salonlarında koronavirüs dönemi kuralları ile hareket edilecek.

Berber, kuaför ve güzellik salonunda çalışan herkes maske ve siperlik kullanacak. Müşterilere, maske, galoş ve eldiven verilecek. Vatandaşlar berbere randevu alarak gidecek ve sınırlı sayıda müşteri alacak.

Aliağa’lı Berber esnafı ve Kültür Mahallesi Muhtar Muharrem Şen yeni döneme ilişkin şunları söyledi:

“Berber esnafının kazancı günlüktür. Büyük paralar da kazanmıyoruz, kenarda-köşede birikmişimiz de yok. Berberler ve kuaförler olarak hayatımızın maddi olarak en sıkıntılı günlerini yaşıyoruz .

Şükürler olsun 11 mayıs’ta dükkanlarımızı açacağız onun için hazırlıklarımız yapıyoruz. Bizlere bu zor günümüzde destek olan birlik başkanımıza ve Aliağa Esnaf Odası başkanımıza ve dostlarımıza teşekkür ederiz..”

Öte yandan Aliağa Esnaf Odası Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Aliağa genelinde berber kuaför ve güzellik salonu işleten esnaf üyelerin 11 Mayıs 2020 pazartesi günü dükkanlarını yeniden açacak olmaları sebebiyle Aliağa Belediyesi tarafından cumartesi-pazar günü tüm işletmeler dezenfekte edileceği ve koruyucu maske ve el dezenfektanı verileceği, ayrıca sokağa çıkma yasağı sebebiyle Zabıta müdürlüğü koordinesinde yapılacağı bilgisi verildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com