Ana sayfa » Güncel » BAŞKANIN GÜNLÜĞÜNDE BUGÜN NELER VAR?

BAŞKANIN GÜNLÜĞÜNDE BUGÜN NELER VAR?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer koronavirüs salgınından sonra başlattığı “Başkanın Günlüğü” paylaşımlarına devam ediyor.

Soyer günlüğünde sokağa çıkma yasağında trafik yoğunluğu olmayınca asfalt çalışmaları yapıldığından bahsetti.Başkan Soyer bugün de şu açıklamaları yaptı:

Günaydın sevgili İzmirliler, iyi hafta sonları.Üç günlük kısıtlılığa karşın işçilerimizin bir bölümü görevlerinin başındaydı. Sokakların, caddelerin boş olmasını değerlendirdik.Trafik akışı olmaması nedeniyle kamera sistemlerini, Konak Tüneli ve bazı alt geçitlerin, tramvay hattı sinyalizasyon sisteminin bakımı yapıldı.

Asıl önemlisi de yıllarca trafik akarken tam olarak kapatamadığımız Altınyol, Mürselpaşa ve Üçkuyular’da ana arterlere giren asfalt ekiplerimiz çok güzel bir işe imza attı.1 Mayıs’ın gece yarısına yaklaşırken İZBETON şirketimizin asfalt işçilerini ziyaret edip birlikte baklava yedik, sohbet ettik.

İşçi kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.Asla bir daha görmek istemediğimiz bugünlerin yarattığı fırsatı daha güzel daha yaşanılır bir İzmir için değerlendirmiş olduk.Kısıtlılık olmasına rağmen yardım ekiplerimiz durmadı. Dün 2 bin 65 aileye gıda paketi, 3 bin 118 çocuğumuza süt ulaştırdık..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com