Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI DOĞALGAZ ABONELERİ, ASTRONOMİK FATURA ŞAŞKINLIĞI YAŞIYOR!

ALİAĞA’LI DOĞALGAZ ABONELERİ, ASTRONOMİK FATURA ŞAŞKINLIĞI YAŞIYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Kombileri yaklaşık bir aydır yanmayan abonelere İzmirgaz’ın yolladığı astronomik faturalar Aliağa’lıları adeta çıldırttı. Havaların nisan ayının başında ısınmaya başlamasıyla birlikte evinde küçük çocuk ve hastası olmayan Aliağa’lılar kombilerini sadece sıcak su kullanma moduna ayarladı.

İzmirgaz bir kaç gün önce nisan ayı faturalarını göndermeye başlayınca Aliağa ayağa kalktı. Kuzeyegehaber’e faturalarını gönderen doğalgaz aboneleri, bunda ya bir yanlışlık var, yada salgın fırsatçılığı yapılıyor, lütfen durumu ilgililere iletin, gündeme getirin şeklinde istekte bulundular.

Aboneler, 200 lira ile 600 lira arasında değişen faturaları kastederek; “böyle bir tüketimin olması mümkün değil, sadece 3-5 gün yakılan kombilere geçen sene aynı dönemde 50 en fazla 100 lira fatura geldi. Oysa nisan ayı faturaları dörde, beşe katlanmış durumda. Bu mümkün değil, sayaçlar okunduysa gerçek tüketim belli olur, okunmayıp ta kıyas fatura yolladılarsa, neye göre kıyasladılar, bunu bilmek istiyoruz.

Salgın fırsatçılığı mı yapılıyor?, insanlar zaten koronadan dolayı işlerini, gelirlerini kaybetmiş durumdalar. Pek çok eve artık herhangi bir gelir girmiyor. Yardıma muhtaç bir çok insan varken İzmirgaz’ın fatura fırsatçılığı asla kabul edilemez. Tüketici Hakem Heyetine başvurup hakkımızı arayacağız” ifadesinde bulundular..

Kuzeyegehaber olarak durumun takipçisiyiz. Gelişmeleri siz sayın okurlarımıza duyurmaya devam edeceğiz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Ercan 3 Mayıs 2020 - 17:46

E fatura yazmışlar herkese gelmeden doğru bizde yakmadık hiç 220t tl fatura kesilmiş sayaç okumadan.böyle bir fatura sistemi varmı acaba..
İtiraz edeceğiz nasıl olacak bilmiyoruz ama..

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com