Ana sayfa » Güncel » YAŞAM DURDU, YA EKONOMİ?

YAŞAM DURDU, YA EKONOMİ?

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD), ekonomi hakkında farkındalık yaratmak için Prof. Dr. Kerem Alkin ve Prof. Dr. Emre Alkin ile 2 Mayıs Cumartesi günü bir araya geliyor.

Akademik kimliklerinin yanı sıra ekonomist ve yazar kimlikleri ile de tanınan Alkin’ler, yaşam dinamiklerinin durma noktasına geldiği bu günleri, ekonominin tüm yönleriyle değerlendirecek.

2 Mayıs 2020 Cumartesi 17:00-19:00 saatleri arasında ZOOM’da gerçekleşecek olan konferansa, https://tek.link/Nmhw  (WEB ID: 820-64749391) linkinden kaydolarak katılım sağlanabilir.

İKAMİD Hakkında…

İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD), yaratacağı iş birliği ve gelişim fırsatları ile ülkemizde insan kaynakları yönetimine ilişkin algı ve farkındalığı arttırarak kişi ve kurum bazında verimliliğe katkıda bulunmak ve “İnsan Kaynaklarına Yeni Bir Soluk” getirme gayesi ile Şubat 2019’da yola çıktı.

Reel sektör ve kamusal alanda insan kaynakları mesleğinin gelişimine yönelik politika ve yaklaşımlar üreten stratejik bir paydaş olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

İnsan kaynakları mesleğine gönül veren genç meslektaşlarının eğitim ve gelişimi için fırsat yaratmayı, kişisel ve kurumsal gereksinimlere yönelik olarak iş birliği yapmayı ve analitik yaklaşımlarla insan kaynakları uygulamalarına ışık tutmayı hedefleyen İKAMİD, bu yaklaşım paralelinde ben de varım diyen herkesi ailenin bir parçası olmaya davet etmektedir..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com