Ana sayfa » Güncel » “ÖZÜPAK; “BİZ BİTTİ DEMEDEN EYT MÜCADELESİ BİTMEYECEK..”

“ÖZÜPAK; “BİZ BİTTİ DEMEDEN EYT MÜCADELESİ BİTMEYECEK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak sosyal medya hesabından yaşanan sorunlara ilişkin bir yazı paylaştı. Mevcut tüm sıkıntıların biteceğini ifade eden Özüpak şunları söyledi;

“Yıllardır büyük zorluklarla hayatlarını sürdürmeye çalışan, yaşından dolayı işinden çıkarılan, genç işçilerle kıyaslanan, yıllarca emek verdiği iş yerinde genç işçilerle aynı maaşa mahkum edilen EYT’liler giderek zorlaşan yaşam koşulları içinde mücadele etmeye, ayakta kalmaya çalışıyorlar.

Evet, yıllardır mücadele içindeyiz. Kırmadan, dökmeden, hakaret etmeden mücadele ediyoruz. Karşımıza çok insan çıktı, kimisi gerçek dostumuz oldu; kimisi de dost kılığına girmişti.

Peki, EYT mücadelesinde emek vermeyen, alanlara çıkmadan evden; sosyal medyada yazıp çizerek, kendini bir yerlere koyanların, mücadelenin ön saflarında yer alanlara, meydanlarda sadece kendisinin değil, milyonların gasp edilen hakkının hesabını soranlara ve bu arada çalışmaya, üretmeye devam edenlere hakaret etmesine ne denir?

Emek veren, mücadele edenlerin haklarında neden yalan yanlış ithamlarda bulunulur?

EYT mücadelesinde binlerce insan tanıdık, görev paylaşımı yaptık. Yoktan bir mücadele ruhu ortaya çıkardık ve çıkarmaya devam ediyoruz. Kendini Kaf dağında görenlere rağmen yine devam edeceğiz.

Hak mücadelesi için yanyana gelen emekçi, işçi kardeşlerimiz, ülkemizde mücadeleyi tarihin tozlu raflarından alıp EYT’yi ülkenin gündeminden düşmeyen konu haline getirdiler. Bu haklı mücadele sonuna, sonuç alana kadar devam edecektir.

Her gün sosyal medyada var olmak için var güçleri ile katkı veren dava arkadaşlarımız şunu unutmasınlar: Biz bitti demeden, bu mücadele hakkımızı almadan bitmeyecek ve yoksul, bakıma muhtaç bırakılan ülkenin öz evlatları bize yapılanları unutmayacak ve unutturmayacağız.

Ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başaran EYTSYD dernekleri bu günlerde alanlarda olmasa da başkanları ve yönetim kurullarımızla Skype’ta toplantılara devam ediyor ve sosyal mitinglere de kaldığımız yerden devam ediyor. Bu kararlılığımız yakında daha çok ses getirecek. Sanal mitinglerle sizlerle buluşmaya devam edeceğiz.

Sosyal medyada; Facebook, Youtube, Twitter, Instagram gibi buluşma noktalarındaki çalışmalarımız da sizin için yeni atılımlarla yanınızda olmaya devam dedik.

İnstagram Eyt_sydd

Facebook Büyük grupve il gruplarımız

Twitter @Eytsyder

Youtube eyt_sydd ile Eyt mücadelesi için siz değerli kardeşlerimizle daha çok ses getirmek için yeniden yapılanma içindeyiz.

Pandemi geçtikten sonra yine standlar açacağız, yine omuz omuza alanlarda olacağız.

Sağlığınız bizim için çok önemli, sağlıklı kalın diyorum ve sevgiyle, saygıyla hak aramaya devam edelim.

Bizler hak mağdurları, haksızlığa uğrayanlar olarak haklarımızı yasal alanlarda sonuna kadar arayacağız ve hak aramanın nasıl yapıldığını da dünyaya örnek olarak göstereceğiz.

Mücadeleyi, dostluğu, arkadaşlığı da beraber yaşayarak mağduriyetleri gidereceğiz.

Zor zamanlarda omuz omuza mücadele eden dava insanlarını arkadaşları hiçbir zaman terk etmez..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com